The Lyrics: 1956 to the Present

The Lyrics: 1956 to the Present

Boek met teksten van McCartney

Een autobiografie schrijven lukt hem niet, maar de songs blijven komen. En misschien zeggen die wel net zoveel over Paul McCartney? Zijn teksten komen nu dan ook uit in boekvorm......meer »»

Productnieuws 2021: Charvel & Jackson

Nieuwe MJ serie

Charvel en Jackson, die allebei onder de paraplu van Fender vallen, bieden heel wat nieuwe modellen voor 2021. Leuk detail: de nieuwe MJ-modellen verschijnen bij beide merken......meer »»

Productnieuws 2021 - Zildjian Family Vault Ride

Uit de voorraad van Armand zelf.

Dit jaar is het jaar dat Armand Zildjian zijn 100ste verjaardag zou vieren, en dat wilde Zildjian niet zomaar voorbij laten gaan. Dus komt het merk met een heel exclusief en peperduur verjaardagscadea.....meer »»

Release van de week - Eut - Party Time

Vandaag verschenen - 19 februari 2021

‘Party Time’ draait om lust, seks en eenzaamheid; het nieuwe album gaat over dansen op een lege dansvloer en als je dan je plat op je gezicht valt, het misschien het beste is om gewoon te blijven .....meer »»

Lisa Lukaszczyk, Luka en Numbers

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort.

Pop Art, ofwel kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked is een serie begonnen waarin muzikanten vertellen over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Vand.....meer »»

Rupert Neve 1926-2021

Legendarische ontwerper van geluidsapparatuur overleden

Iedereen die iets met studioapparatuur heeft kent de naam Neve. De achternaam van de legendarische Rupert Neve stond en staat voor fantastische geluidskwaliteit en innovatief ontwerp.....meer »»

Benny Sings, Paul McCarthy en Champagne People

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort.

Pop Art, ofwel kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked is een serie begonnen waarin muzikanten vertellen over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Va.....meer »»

No Man's Land

De muziek van Veya, isle en Chef Defect

No Man’s Land is de jaarlijkse muziekconferentie van De Coöperatie. De achtste editie vond online plaats op 1 en 2 december 2020 vanuit TivoliVredenburg, met vijf kanalen waarop meer dan 40 crash c.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken