IK Multimedia Synthwave

IK Multimedia Synthwave

Freeware soundlibrary voor gratis SampleTank

IK geeft regelmatige leuke software en add-ons weg. Tot 31 maart kun je nu gratis Synthwave for SampleTank downloaden en die werkt ook met de gratis versie van SampleTank.....meer »»

Gitaarhandelaar Soren Venema overleden

Zijn vintagewinkel Palm Guitars was over de hele wereld bekend

Afgelopen weekend overleed geheel onverwacht Søren Venema. Zijn winkel Palm Guitars was alom bekend en zowel Nederlandse als internationale muzieksterren waren er kind aan huis. Søren Venema zou aan.....meer »»

Nu live: zoom-event De legacy van Jimi Hendrix

Nog meedoen, vragen stellen, meeluisteren: vraag de zoom-link op!

Zojuist is het zoom-event De legacy van Jimi Hendrix begonnen. Stel je vragen. luister mee naar Vedran Mircetic (De Staat), Kees Lewiszong (Navarone), Pablo van de Poel (DeWolff), Jerome Hol (Hans Dul.....meer »»

Cory Wong in zijn eigen muziekshow op Youtube

Cory and the Wongnotes in 8 episodes

Cory Wong zit bepaald niet stil. Na de acht albums in 2020, is hij aan de slag gegaan met een heuse eigen comedyshow, met in de studio zijn complete bigband, gelardeerd met tal van sketches die vooral.....meer »»

Productnieuws 2021: EVH

Nieuwe 5150 & Wolfgang modellen

Met het overlijden van Eddie Van Halen missen we niet alleen een iconische gitarist, maar ook iemand die veel heeft betekend voor gitaargear. En dus brengt EVH, het merk dat zijn ontwerpen voor iedere.....meer »»

Peter te Bos, Chiharu Shiota en The Soul Trembles

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort.

Pop Art, ofwel kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked is een serie begonnen waarin muzikanten vertellen over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Vand.....meer »»

Release van de week - Epica - Omega

Vandaag verschenen - 26 februari 2021

Sinds hun oprichting begin deze eeuw is Epica uitgegroeid tot een van de grootste en hardst werkende muzikale exportproducten van Nederland, met een reeks goed ontvangen albums en een drukke touragend.....meer »»

Gallien Krueger 800RB Plugin

Virtuele GK door Brainworx

De Gallien Krueger 800RB is misschien niet de allerbekendste basversterker, maar wat ons betreft staat hij in de Top 10 van basversterkers, met onder meer de Acoustic 360, Marshall Super Bass en de Am.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken