LD Systems DAVE G4X mini-PA's robuust en licht

LD Systems DAVE G4X mini-PA's robuust en licht

Met 10, 12, 15 of 18 inch subwoofers

Het is de nieuwe generatie Dave mini-PA's van LD Systems. Volgens de fabrikant levert de DAVE G4X-serie meer vermogen met merkbaar minder gewicht. Met het nieuwe, robuustere ontwerp, met duurzame poly.....meer »»

Release van de Week: Dan Tuffy - Country Star

Vandaag verschenen: 2 juni 2023

Dan Tuffy, een Australische veteraan die al een kwart eeuw in Nederland woont, nam een gruizig alt.country-album op, met een zeer jonge band in een van 's lands mooiste studio's. Onze nieuwsgierigheid.....meer »»

Music Meeting Festival: ervaar de muziek die je nimmer elders hebt gehoord

Drie dagen tijdens het pinksterweekend in Park Brakkenstein Nijmegen

Dertig acts in een dynamisch internationaal festival, met muziek die je als muzikant zal inspireren: Music Meeting Festival op 27, 28 en 29 mei; van folk tot spoken word, van jazz tot rock en world. H.....meer »»

De beste 15 microfoons in 2021

Onze selectie van microfoons voor instrumenten, vocals en podcasts in alle prijsklasen

De beste microfoons onderscheiden zich in veelzijdigheid. Of je nou instrumenten, vocals, vlogs of voice-overs wil opnemen; er is altijd een microfoon die bij je past. Maar waar moet je beginnen met z.....meer »»

Make Music Now! Internationale Dag van de Muziek: woensdag 21 juni 2023

Gratis muzieklessen en andere activiteiten in tal van muziekwinkels in Nederland en België

Op 21 juni vieren we de Internationale Dag van de Muziek met gratis muzieklessen in tal van muziekwinkels in Nederland en België: drumlessen, gitaarlessen, baslessen, zangworkshops, djembéworkshops,.....meer »»

Wild Romance brengt Shpritsz integraal

En een award voor Hollestelle

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Sphritsz van Herman Brood & His Wild Romance werd uitgebracht en dat is een zeer goede reden voor The Wild Romance om dit album integraal uit te voeren tijdens de k.....meer »»

Lees Musicmaker digitaal

Musicmaker vind je in Magzine of Readly

Musicmaker kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor 3,99 per editie of tegen aantrekkelijke all-you-can-read abonnementsprijzen. .....meer »»

Wild Romance-drummer Jan ’t Hoen brengt de Keymusic-keten naar 30 winkels

Nieuwe winkels in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Deventer en straks ook Kortrijk en Maastricht

Jan ’t Hoen kocht met zijn bedrijf twee jaar geleden de Keymusic-keten op. Anders dan je zou verwachten in tijden van corona en webwinkels is het aantal Keymusic-winkels sindsdien alleen maar gegroe.....meer »»

Mesa/Boogie lanceert de Mark VII

De nieuwe amp biedt Mesa’s 'greatest hits' in een 90-watt top-, combo- en rackmountuitvoering

Mesa/Boogie heeft met de met de Mark VII de nieuwste high-end gitaarversterker van zijn vlaggenschip Mark Series gelanceerd. De nieuwe amp biedt Multi-Watt vermogen, drie kanalen met drie modes elk, 5.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken