De beste 15 microfoons

De beste 15 microfoons

Onze selectie van microfoons voor instrumenten, vocals en podcasts in alle prijsklasen

De beste microfoons onderscheiden zich in veelzijdigheid. Of je nou instrumenten, vocals, vlogs of voice-overs wil opnemen; er is altijd een microfoon die bij je past. Maar waar moet je beginnen met z.....meer »»

De wonderbaarlijke historie van muziekwinkel Thomann

Nu 70 jaar in Treppendorf - Jubileumacties!

Zeventig jaar geleden ontsproten uit het brein van Hans Thomann senior: een piepkleine muziekzaak in minidorp Treppendorf in Midden-Duitsland, groot gemaakt door Hans Thomann junior, die in internet d.....meer »»

Nieuwe vocal processor van Boss gelanceerd - de VE-22

Effecten, harmonieën, autotune, loops en meer

Boss heeft zich opnieuw gestort op vocal processing. Op de NAMM Show in januari brachten ze als opvolger van de VE-20 de VE-22 Vocal Performer uit, een multi-effectprocessor die je zang op het podium .....meer »»

Zeven vragen aan Spinvis

'Er gingen deurtjes in mijn hersenen open waarvan ik het bestaan niet afwist'

In de afgelopen twee decennia heeft Erik de Jong (59) - alias Spinvis - zich ontpopt tot een iconische artiest in het Nederlands taalgebied, wiens muziek een genre op zichzelf geworden is. Daarnaast h.....meer »»

Bax Music opent nieuwe muziekwinkel in Amsterdam

Op 1 augustus start een speurtocht naar vier prijzen t.w.v. 5500 euro

De nieuwe winkel van Bax Music in Amsterdam is vanaf vandaag open!De nieuwe vestiging aan de James Wattstraat 71a is de vierde Bax-winkel die opengaat, naast de shops in Rotterdam, Antwerpen en Goes. .....meer »»

Zes vragen aan Lucky Fonz III

'Nirvana's MTV Unplugged stuurde richting "het Liedje"'

Otto Wichers (41), alias Lucky Fonz III, heeft de afgelopen jaren een geheel unieke plek voor zichzelf weten uit te beitelen in het muzikale gesteente, mede door zijn eigenzinnige muziek, ontwapenende.....meer »»

De studio en muzikale visie van Simon Akkermans

Gut feeling & tape echo

In het hartje van Rotterdam bevindt zich de even geniaal als bescheiden genaamde Epic Rainbow Unicorn Studio. Dit is het geluidslaboratorium van Simon Akkermans, genre-overschrijder en een van Nederla.....meer »»

Zes vragen aan Adje van den Berg

Over de wederopstand van Vandenberg en z'n favoriete wijn

Ondanks recent succes met Vandenberg’s MoonKings vond Adriaan van den Berg (66) het weer tijd om de slapende reus die hem bijna veertig jaar geleden deed doorbreken, te wekken uit zijn winterslaap. .....meer »»

Release v/d Week: Son Mieux - The Mustard Seed

Ontluikende hitfabriek

Son Mieux was de afgelopen twee jaar niet van de Nederlandse radio af te slaan. Met een rits ijzersterke singles heeft de Haagse act onder de bezielende leiding van Camiel Meiresonne zich weten te pro.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken