Win een Fire Horse prijzenpakket: vinyl, tickets en cassette

Win een Fire Horse prijzenpakket: vinyl, tickets en cassette

Vandaag komt album Out of the Ashes uit!

Bij het verschijnen van hun debuutalbum Out of the Ashes geeft de kersverse band Fire Horse en hun label Suburban maar liefst 5 erg goede prijzenpakketten weg: 2 tickets voor de release party op vrijd.....meer »»

Schrijf je band in voor het Q&A Showcase Festival op zondag 2 oktober!

Zondag 2 oktober van 12 tot 6 in Q-Factory Amsterdam - Plug & Play!

Pinguin Radio presenteert in samenwerking met Musicmaker en Q-Factory het Q&A Showcasefestival. Q staat voor Q-Factory en A voor Artist! Jouw band kan meedoen!.....meer »»

99 bands zien in 6 uur tijd? Kom zondag 2 okt naar het Q&A Showcase Festival in Q-Factory Amsterdam

Hoppen tussen 20 podia tussen 12 en 6, zondagmiddag 2 oktober

Bandjes kijken op een zondagmiddag. Hoe fantastisch is dat! En hoe nostalgisch? We hebben het niet eens over slechts 4, nee, niet minder dan 99 bands spelen zondagmiddag 2 oktober tussen 12:30 en 18:0.....meer »»

Backstage bij de Sven Hammond Big Band van Matthijs Gaat Door

De beste video's en extra interviews met Chelsea Laverne, Joost Kroon, en meer

Musicmaker sprak een flink deel van de Sven Hammond Big Band, tijdens de opnames van Matthijs Gaat Door. In het magazine lees je hoe een werkweek er voor de band uit ziet qua voorbereidingen, repetiti.....meer »»

De beste 15 microfoons in 2021

Onze selectie van microfoons voor instrumenten, vocals en podcasts in alle prijsklasen

De beste microfoons onderscheiden zich in veelzijdigheid. Of je nou instrumenten, vocals, vlogs of voice-overs wil opnemen; er is altijd een microfoon die bij je past. Maar waar moet je beginnen met z.....meer »»

Roland SPD-SX PRO

Drumpad wordt volwassen

Al lang geleden zette Roland met de SPD de standaard voor drumpad controllers. Deze klassieker werd steeds verbeterd en nu is er een zeer uitgebreide en uitgekiende Pro-versie.....meer »»

40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest met de New Cool Collective Big Band en 13 drummers!

Met o.a. Hans Eijkenaar, Cesar Zuiderwijk, Pierre van der Linden en Michael Schack

Ons jongere zusterblad Slagwerkkrant viert donderdag 15 september haar 40-jarig jubileum met een bijzonder concert in de venue van ons redactie-home Q-Factory in Amsterdam. De New Cool Collective Big .....meer »»

Release van de week: Ciao Lucifer - Good News

Vandaag verschenen - 26 augustus 2022

Het derde album van dit duo van muzikanten Marnix Dorrestein en Willem Wits komt vandaag, vrijdag 26 augustus uit. De plaat kende een obsessief opnameproces maar het resultaat is vrolijk en energiek. .....meer »»

Ikea OBEGRÄNSAD platenspeler

Draaitafel ontwikkeld met Swedish House Mafia

Matrassen, zitbanken, tafels, bureau's, de onvermijdelijk kasten... je kunt je hele leven inrichten met Ikeaspul. Ze komen binnenkort met de OBEGRÄNSAD serie betaalbare muziek-gerelateerd meubilair e.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken