De beste 15 microfoons

De beste 15 microfoons

Onze selectie van microfoons voor instrumenten, vocals en podcasts in alle prijsklasen

De beste microfoons onderscheiden zich in veelzijdigheid. Of je nou instrumenten, vocals, vlogs of voice-overs wil opnemen; er is altijd een microfoon die bij je past. Maar waar moet je beginnen met z.....meer »»

Ellitone E[64]

Handzame Gameboy-synth met unieke sequencer

Hij ziet er uit als een een spelcomputer maar de Ellitone E[64] is een wavetable synthesizer met een interessante sequencer.....meer »»

Timetable festival 20 Jaar Pop in Melkweg Amsterdam – do 5 oktober

Met Nusantara Beat (foto boven), DeWolff, The Great Communicators, Meis, Sue The Night, en vele anderen

Twintig jaar geleden startte Jack Pisters de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, kortweg CvA Pop. Op donderdag 5 oktober spelen een twaalftal bands afkomstig van deze opleiding ter ere v.....meer »»

De eerste namen No Man’s Land conferentie 6 december bekendgemaakt

Met De Toegift in de Musicmaker Songwriting Workout

De nieuwe editie van de No Man’s Land conferentie gaat opnieuw plaatsvinden in TivoliVredenburg Utrecht en al zou het programma bij de nu al bekendgemaakte namen en onderwerpen blijven is het al mee.....meer »»

Yamaha FGDP-50/FGDP-30

Vingerdrummers

Yamaha komt met twee drumcontrollers die bedoeld zijn om met de vingers te worden bespeeld. Ze hebben er meteen een flinke set sounds ingestopt en op de 50 kun je zelfs je eigen samples drummen......meer »»

Festival Downtown in Rotterdam vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Met o.a. Arp Frique & Family, Nusantara Beat, ECHT! en Joya Mooi

Komende vrijdag en zaterdag, 22 en 23 september viert Festival Downtown haar 9e editie in de binnenstad van Rotterdam. Een divers evenement dat progressieve, vernieuwende en eigenwijze muziek presente.....meer »»

Fender Vintera II

Van Bass VI tot Competition Mustangs

Fender lanceert de Fender Vintera II serie. Zeg maar de Mexicaanse reissues van de klassieke modellen. Naast de te verwachten modellen als Telecasters, Stratocasters, Jazzmasters, Jaguars en Precision.....meer »»

Bram van den Berg nieuws van de dag

U2-avontuur mobiliseert tv-ploegen

Het is natuurlijk een once in a lifetime gebeurtenis. Als jongetje of meisje droom je ervan: invallen bij die wereldberoemde band waar je fan van bent. Krezip's Bram van den Berg leeft die droom met z.....meer »»

De gitaar van Douwe Bob

In 2013 interviewden we Douwe Bob over zijn favoriete gitaar, een Martin D28 Elvis Presley Tribute. In de tussentijd is Douwe uitgegroeid tot een nationale ster en wie weet binnenkort zelfs tot een in.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken