Verslag Guitar Summit 2023 in Mannheim

Verslag Guitar Summit 2023 in Mannheim

Succesvolle beurs is opnieuw groter

In september vond de vijfde editie van de Guitar Summit plaats, de gitaar- en basbeurs in het Duitse Mannheim. Met een recordaantal bezoekers van meer dan 11.000 en 550 vertegenwoordigde merken was he.....meer »»

Eerste namen en merken bekend gemaakt voor Amsterdam Guitar Heaven 2023 - Workshopfestival en Gearshow Gitaar & Bas op 25 november 12.00-19.00u

Workshops en beurs in één op een zaterdag overdag in november

Op zaterdag 25 november vindt in Q-Factory Amsterdam de zesde editie plaats van Amsterdam Guitar Heaven, de mooie combinatie van de Gearshow Gitaar & Bas en zinderende workshops en clinics voor gitaar.....meer »»

De eerste namen No Man’s Land conferentie 6 december bekendgemaakt

Met De Toegift in de Musicmaker Songwriting Workout

De nieuwe editie van de No Man’s Land conferentie gaat opnieuw plaatsvinden in TivoliVredenburg Utrecht en al zou het programma bij de nu al bekendgemaakte namen en onderwerpen blijven is het al mee.....meer »»

Make Music Now! Internationale Dag van de Muziek: woensdag 21 juni 2023

Gratis muzieklessen en andere activiteiten in tal van muziekwinkels in Nederland en België

Op 21 juni vieren we de Internationale Dag van de Muziek met gratis muzieklessen in tal van muziekwinkels in Nederland en België: drumlessen, gitaarlessen, baslessen, zangworkshops, djembéworkshops,.....meer »»

Muzikantendag zaterdag 27 mei in de Melkweg - uitverkocht

Natuurlijk met demospreekuur, clinics en panels

Zaterdag 27 mei 2023 kunnen ambitieuze muzikanten zich laten ontdekken, nieuwe kennis opdoen en andere muzikanten en professionals uit de muziekindustrie ontmoeten. Het is dé plek om informatie in te.....meer »»

Music Meeting Festival: ervaar de muziek die je nimmer elders hebt gehoord

Drie dagen tijdens het pinksterweekend in Park Brakkenstein Nijmegen

Dertig acts in een dynamisch internationaal festival, met muziek die je als muzikant zal inspireren: Music Meeting Festival op 27, 28 en 29 mei; van folk tot spoken word, van jazz tot rock en world. H.....meer »»

101 acts zijn geselecteerd voor Popronde 2023!

Welke acts doen dit jaar mee aan het rondreizende festival?

101 acts gaan komend najaar op tour met de Popronde, het grootste reizende festival van Nederland. Dat is gisterenavond op 3FM bekendgemaakt. Vanaf zaterdag 9 september trekt het festival door het lan.....meer »»

Het was een topdag op Amsterdam Guitar Heaven - workshops en gearshow voor gitaristen en bassisten

Centraal thema: Pedals & Sounds

Op 26 november vond Amsterdam Guitar Heaven plaats in zes zalen van Q-Factory, met workshops, een concert van de Ruben Hoeke Band en natuurlijk een gearshow. Voor ons was het zeer fijn om zoveel leze.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken