Gearshow en Workshopfestival Amsterdam Guitar Heaven op zaterdag 20 november

Gearshow en Workshopfestival Amsterdam Guitar Heaven op zaterdag 20 november

In 8 zalen van Q-Factory Amsterdam: Gearshow Gitaar & Bas - Workshopfestival Gitaar & Bas

Met Gitarist, De Bassist, Musicmaker en partners organiseren we op zaterdag 20 november een extra grote editie van workshopfestival en gearshow Amsterdam Guitar Heaven! Je kan nu je tickets bestelle.....meer »»

DrumDrieDaagse 2021 - de twintigste editie!

Met Sloper ft Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk, Hans Eijkenaar, Simone Sou, Nicky Loman, René Spierings, en Rick van Wort, en lessen van tal van docenten: Koen Herfst, Olaf Fase, Tim Koning e.v.a.

De 20ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus 2021. Lees hier het laatste nieuws! En schrijf je in! .....meer »»

Kijk de Hybrid Drums Experience livestream terug

Zinderende livestream met vier topdrummers op hun hybride sets

Zelden werden we zo overdonderd met enthousiaste reacties tijdens en na een eigen evenement. Voor wie het gemist heeft: kijk de livestream nu terug in dit artikel. .....meer »»

Videostream Hybrid Drums Experience terugkijken - wo 19 mei, 20-22u - Gratis Livestream

Vanuit Q-Factory Amsterdam - 4 drummers on stage - hybride drummen in de spotlight

Hybride drummen is hot! Duizendpootdrummers met naast hun trommels en bekkens ook samplepads, kicktriggers, Ableton Live en zelfs synths. Hoe combineren zij akoestische drums, elektronische drums en l.....meer »»

Deelnemers Popronde 2021 bekendgemaakt

Van 11 september tot en met 27 november concerten door heel Nederland

Gisteravond maakte de organisatie van Popronde bekend welke bands en artiesten mee gaan doen Popronde 2021. Voor talloze liefhebbers en kansmakers is het maandenlange wachten eindelijk voorbij. In een.....meer »»

Zoom Event - De legacy van Jimi Hendrix, met tal van topgitaristen

Slot van de SEGA Awards workshopmaand met Pablo van de Poel, Vedran Mircetic en vele anderen

Op 27 februari vindt het zoom event 'De legacy van Jimi Hendrix' plaats. Tune ook in op deze zoom! Stel je vragen. luister mee, wat je maar wilt! Schrijf je nu in, dan krijg je de zoomlink! Dit zijn.....meer »»

Popronde herfst 2021 - inschrijven kan tot 1 maart

Touren met je band langs tientallen steden

In de herfst moet het toch allemaal weer kunnen he. Dus aarzel je niet met je band in te schrijven voor de Popronde 2021 die in de herfst van start gaat. Je kan je nog inschrijven tot 1 maart! .....meer »»

Popronde 2020 en 2021

Tour 2020 vanaf 18 februari - Inschrijven voor 2021 vanaf nu!

Popronde 2020 gaat van 18 februari t/m 29 april 2021 touren langs 40 steden. Hoe dat precies in elke stad gaat plaatsvinden, hangt af van de corona-mogelijkheden op dat moment. Volg de socials! Maar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken