Vox Valvenergy

Vox Valvenergy

Buizensounds in diverse smaken

Vox komt met een drietal drivepedalen met een moderne Nutube buis voor een klassiek geluid. Zoek je een lichte Amerikaanse drive, het geluid van een overstuurde stack of de viezigheid van de bekende .....meer »»

Fender 75th Anniversary Telecaster

Diamanten en parels

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat Clarence Leonidas Fender het bedrijf oprichtte dat de geschiedenis van de populaire muziek voor altijd zou veranderen. Deze Anniversary Tele herinnert ons daaraan. .....meer »»

Kali Audio IN-5

Drieweggefocust

Kali neemt in het budgetsegment monitorluidsprekers langzamerhand een vaste plaats in tussen de bekende merken. De LP-6 en LP-8 bieden uitstekende prestaties in de onderste prijsregio en met de recent.....meer »»

Korg Opsix

FM in de turbostand

Als er één legendarische synth is die volop en tegen schappelijke prijzen verkrijgbaar is, dan is het de Yamaha DX7. Een waar luilekkerland voor sounddesigners, maar de klank is heel specifiek en pr.....meer »»

iZotope Spire Studio 2nd Generation Portable Multitrackrecorder

Snel en makkelijk ideeën vangen

iZotope kennen we van uitstekende software vol intelligente AI en technologische snufjes. Spire is echter een draadloze, portable hardwarerecorder die multitracking toegankelijk maakt voor de beginnen.....meer »»

Cort Core-OC Blackwood

Kort en goed

Corts nieuwe Core-serie biedt hoge kwaliteit voor een wel zeer vriendelijke prijs. Wij keken naar het Blackwood-model......meer »»

Twee desktop-interfaces

Uitvoerig verschillend

Het kiezen van een audio-interface is lastig. Vaak is een desktopinterface de meest geschikte keuze, maar ook daarvan zijn weer veel verschillende variaties. We bekijken twee in het oog springende des.....meer »»

NUX Loop Core Deluxe Bundle

Handig looperpedaal voor live-gebruik

Nux (spreek uit: njoe-ex) is een Chinees merk dat een hele range aan - veelal digitale - muziekproducten biedt, van multi-effecten tot elektronische drums en digitale piano’s......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken