Ibanez Q52 & QX54QM

Ibanez Q52 & QX54QM

Geen kopzorgen

Een Stratocaster of Les Paul zonder kop, dat is toch geen gezicht? En krijg je niet een minderwaardige gitaar als je zomaar de kop er vanaf haalt? Ibanez bewijst met de nieuwe Q-serie dat het niet zo .....meer »»

Hammond SK Pro en SKX Pro

Een Hammond en veel, veel meer

Bij Hammond denk je aan orgelklanken, maar de SK PRO en SKX PRO gaan vier keer zo ver. Je haalt er alle keyboards uit, maar ook heel veel andere klanken en sololeads van de ingebouwde synth met realti.....meer »»

Ibanez PA300E

Perfecte asymmetrie

Ibanez introduceert een gitaar voor eigentijdse fingerpickers die in het voetspoor van Jon Gomm nieuwe speeltechnieken willen verkennen. Hoe goed is deze hoogst eigenwijze jumbo?.....meer »»

Korg RK-100 Keytar

In handen van 3 Point Landing

Of we een keytar wilden testen. De vraag kwam van Korg-importeur Voerman & Meyer. We dachten meteen aan Dora van den Berg, vocalist en keytarist van opkomende Alkmaarse band 3 Point Landing. Waarom en.....meer »»

Laney Cub Super-12

Boetiekversterker voor weinig

Laney werd in 1967 opgericht en is daarmee een van Engelands oudste versterkermerken. Het bedrijf heeft veel meer bijgedragen aan de geschiedenis van de Britse rockgitaar dan veel mensen weten......meer »»

Sterling by Music Man StingRay Short Scale

Heetgewassen klassieker

De StingRay is een klassiek model. Het was de eerste bas die Leo Fender op de markt bracht, nadat hij Fender had verkocht. De afgelopen 45 jaar zijn er redelijk wat wijzigingen doorgevoerd, maar het .....meer »»

PRS SE Silver Sky

Hoogvlieger

Eindelijk komen PRS en John Mayer met een betaalbare SE-uitvoering van de Silver Sky. Is het een goedkope Fender-kopie of een van de beste signaturegitaren die we hebben bespeeld? Lees verder….....meer »»

Twee desktop interfaces

Uitvoerig verschillend

Het kiezen van een audio-interface is lastig. Vaak is een desktopinterface de meest geschikte keuze, maar ook daarvan zijn weer veel verschillende variaties. We bekijken twee in het oog springende de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken