Ableton Live 11 - de uitgebreide test

Ableton Live 11 - de uitgebreide test

Met nog meer creatieve vrijheid

Ableton Live 11 is leverbaar. Na de aankondigingen in november waren de verwachtingen hooggespannen. Ons team dook in de materie en nam Live 11 onder de loep. Resultaat: de mega-uitgebreide review van.....meer »»

Steinberg Dorico Pro 3

Volwassen muzieknotatie

Het is een hele opgave om vanuit het niets een compleet nieuw muzieknotatieprogramma uit de grond te stampen en te concurreren met gevestigde namen als Finale, Sibelius en Notion. Toch is dat precies .....meer »»

Roland Jupiter-Xm

Stampvol klassiekers

De nieuwe, uiterst compacte Roland Jupiter-Xm keyboardsynth zit stampvol befaamde Roland sounds. Geeft deze Jupiter je werkelijk ‘the best of Roland’?.....meer »»

Mooer Tone Capture GTR

Elke sound met elke gitaar

Stel, je speelt het liefst een heel optreden op een Strat, maar voor die ene solo heb je eigenlijk een vette humbucker nodig en voor een paar intro’s een akoestische gitaar. Geen probleem. Het kan m.....meer »»

KRK Rokit G4

Scherp geprijsde studiomonitors

KRK zet de Rokit-serie traditiegetrouw tamelijk agressief in de markt: erg veel monitorspeaker voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je ziet deze speakers enorm vaak in home-studio’s en de vierde gene.....meer »»

Gibson G-45 Studio

Jong werkpaard

Gibson heeft in de loop van zijn lange geschiedenis legendarische akoestische gitaren gebouwd, waarbij de succesvolle J-45- familie een prominente plaats inneemt. Met hun herkenbare ronde ‘schouders.....meer »»

Zoom LiveTrak L-20R

Digitale mixer/recorder op broodformaat

Zoom heeft met de L-20 en L-12 de perfecte samenvoeging van een prima bruikbare compacte live mixer, een standalone recorder én een usb-audio-interface. Bij de nieuwe L-20R laat Zoom de faders en de.....meer »»

Peavey Max 208

Alles bij elkaar, met een onsje meer

Peavey is een merk dat een rol speelt in het begin van vele muzikale carrières. Van lokale oefenruimtes, tot op school en in de gemiddelde bruine kroeg: Peavey is altijd wel ergens present. Toen Pea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken