TEST - LD Systems Dave 12 G4X Compact 2.1 PA System

TEST - LD Systems Dave 12 G4X Compact 2.1 PA System

Power zonder franje - review uit Musicmaker 496, september-oktober 2023

LD Systems heeft zich al menigmaal in de kijker gespeeld met innovatieve ontwerpen op het gebied van compacte geluidssystemen. Al eerder hebben we in Musicmaker het Maui 5 kolom PA besproken, dat zich.....meer »»

Maestro Original Collection Effecten

Terugkeer van een legende

De naam Maestro – onderdeel van Gibson – kennen we nu vooral van de Vibrolastaartstukken op bijvoorbeeld Gibson SG’s, maar het is ook een van de oudste effectpedaalmerken. De legendarische Maest.....meer »»

Yamaha Revstar RSS20 & RSP02T

Herstart voor Revstar

Zeven jaar na zijn debuut krijgt Yamaha’s Revstar-serie een grondige make-over zonder iets van zijn originele stijl te verliezen. De next level? Laten we het bewijs onderzoeken......meer »»

Fender Pro Junior IV SE

Big deal

Fenders instapbuizencombo verschijnt in een beperkte oplage die goedkoper is dan het standaardmodel. Het zou wel eens het koopje van het jaar kunnen zijn......meer »»

Sennheiser XS Wireles IEM monitorsysteem

Helder en duidelijk gedefinieerd

Voor de meeste muzikanten geldt: eenmaal gewend aan het gebruik van in-ears, wil je niet meer terug naar de herrie van een podium vol monitors en versterkers. De controle en de rust die je voor jezelf.....meer »»

Ableton Note

Kladblok met klasse

Ableton introduceert iets nieuws: Ableton Note. Deze iOS app is effectief gezien een aanvulling op Live. Je kunt in de app in een handomdraai muzikale ideeën vastleggen en deze vervolgens via Ableto.....meer »»

Guild Surfliner

Retro on a budget

We kennen Guild’s Newark St. Collection als een verzameling reproducties van bekende modellen. De laatste toevoeging, de Surfliner met zijn geschroefde hals, is een geheel nieuwe creatie. Wat is er .....meer »»

Toontrack EZDrummer 3 Drum-plugin

Intelligente sprong voorwaarts

Toontrack lijkt de grenzen om het songwriters zo ‘easy’ mogelijk te maken, steeds verder te leggen. Is EZdrummer 3 de eerste stap naar een volledig kunstmatig-intelligente virtuele drummer?.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken