Test van de Apogee Symphony Desktop & RME Fireface UCX II interfaces

Test van de Apogee Symphony Desktop & RME Fireface UCX II interfaces

Check Musicmaker 485 voor tests van de iConnectivity Audio 4c en de Black Lion Audio Revolution 2x2

In Musicmaker 485 vind je een test van twee betaalbare interfaces. De iConnectivity Audio 4c en de Black Lion Audio Revolution 2x2. Ben je een stapje verder met je thuisstudio? We hebben twee duurder.....meer »»

Groovetech Multi-Tool & Rockboard PedalSafe

Handige hebbedingen voor bassisten en gitaristen

Van sommige dingen wist je niet dat je ze nodig had. Steven Faber dook in de accessoirewereld en kwam boven met twee handige items. Een multi-tool van Groovetech en pedaalbescherming van Rockboard......meer »»

Korg VPT-1 Vocal Pitch Trainer

Een toontje hoger? Geen probleem!

Muziek is een stapeling van harmonieën en melodieën en die horen we het liefst zo zuiver mogelijk. Sinds de intrede van de elektrische stemapparaatjes in de jaren tachtig, zijn gitaren en bassen al .....meer »»

Sennheiser MD435 & MD445 microfoons

Nieuwe podiumklassiekers

Ondanks de afwezigheid van live concerten heeft Sennheiser eind vorig jaar twee nieuwe dynamische zangmicrofoons aan het programma toegevoegd. De MD435 cardioïde en MD445 supercardioïde......meer »»

Blackstar Sonnet 120

Natuurlijke weergave

Blackstar introduceert zijn eerste versterkers voor akoestische gitaar, ontwikkeld in samenwerking met gitaarvirtuoos Jon Gomm. Jon Gomm is een gitarist die een enorm breed spectrum aan geluiden uit z.....meer »»

JBL EON One Compact

Een compacte actieve monitor met ingebouwde mixer is in veel situaties handig: of je nu een carrière als straatmuzikant ambieert, een handige alles-in-één-versterker nodig hebt, een floormonitor of.....meer »»

Epiphone Joe Bonamassa Black Beauty Les Paul Custom

Vorm en inhoud

Joe Bonamassa, in het verleden tweemaal door Musicmaker geïnterviewd, werkt al jaren nauw samen met Gibson en Epiphone. Hij koos een bijzondere gitaar uit zijn verzameling voor ons Epiphonetestmodel......meer »»

Boss RC-500

Tweesporenbeleid

Met een looper met ‘slechts’ twee sporen kun je toch heel veel mogelijkheden hebben, bewijst Boss met de RC-500 Loop Station. In de twintigjarige ‘loop’geschiedenis is er een hoop veranderd en.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken