Release van de Week: Yngwie Malmsteen - Parabellum

Release van de Week: Yngwie Malmsteen - Parabellum

Vandaag verschenen: 23 juli 2021

‘Parabellum’ is het nieuwe album van Yngwie Malmsteen en de opvolger van ‘Blue Lightning’ uit 2019. We spraken Malmsteen over het album; lees het interview in Gitarist 365, augustus 2021......meer »»

Slash collectie nu ook bij Epiphone

Diverse Les Paul en J-45 modellen

Vorig jaar kwam de Slash Collectie uit, een samenwerking van Gibson met deze gitaarlegende. Nu, anderhalf jaar later, brengt Epiphone een zelfde collectie uit als onderdeel van de Inspired By Gibson l.....meer »»

Release van de Week: DeWolff & Metropole Orkest - Live At Royal Theatre Carré

Vandaag verschenen: 16 juli 2021

Eind september 2020 stond Carré in het teken van vier concerten van De Wolff met het 50-koppige Metropole Orkest. De kroon op het werk dat DeWolff tijdens de corona-periode heeft verzet......meer »»

Release van de Week: Anne Soldaat - Facts & Fears

ASo met een kick

Het nieuws dat Anne Soldaat een nieuw album uitbrengt, moet de goede verstaander al in de handen doen wrijven en de oren doen spitsen. Het feit dat dat dat album geproduceerd is door Pablo van de Poel.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

Alles weten over hoe je je band of jezelf kan promoten? Check de Marketing & Mindset = Rock&Roll Podcast

Mirjam Sieben van Onlightning presenteert deze podcastserie in samenwerking met Musicmaker

De podcast is bedoeld voor DIY-muzikanten die een groter publiek willen bereiken. Met name muzikanten met eigen muziek in een niche kunnen het idee hebben dat ze beperkt zijn in het behalen van doelen.....meer »»

Release vd Week - My Blue Van

Muziek als een arthouse-film

Het Utrechtse trio My Blue Van vernoemt hun vierde plaat naar zichzelf. En terecht; het is een subtiele maar zekere omslag én hun beste werk tot nu toe. .....meer »»

De Voorronde - Aflevering 4 over het tot stand komen van je muziekcarrière

Met Tim Roos (Indigo Pastel) en Leah Rye

In aanloop naar Popronde 2021 maakt Musicmaker de podcast De Voorronde. Deze week spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met Tim Roos van indie/shoegaze-band Indigo Pastel en alternative/pop-ac.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken