Tiki Uke, de uitgebreide reeks ukeleles van Lag

Tiki Uke, de uitgebreide reeks ukeleles van Lag

Ukelele, Baby Guitar en Bass Ukelele

Met de Tiki Uke serie presenteert Lâg maar liefst zeven lijnen instrumenten die verschillende formaten ukeleles, baby guitars en bass ukeleles omvatten. Natuurlijk zijn deze kleine instrumenten ideaa.....meer »»

Muzikanten woedend op Spotify baas Daniel Ek vanwege zijn tweet

‘Kosten voor het maken van content bijna nul’

Muzikanten hebben afgelopen weekend woedend gereageerd op de uitspraken van Daniel Ek, CEO van Spotify, die op Twitter/X een bericht heeft geplaatst waarin hij beweert dat de "kosten voor het maken va.....meer »»

Win een Hercules Plexi Gitaarstand en een Schecter Hercules Tempest Anniversary Gitaar

Wegens het 20-jarig jubileum van Hercules

Samen met distributeur Musik Meyer/Voerman & Meyer geven we een gitaarstand weg… inclusief gitaar! En wat voor een gitaar!  .....meer »»

Boss Katana reeks geheel vernieuwd

Derde generatie van de populaire versterkerreeks

Jaren geleden verving de Katana reeks - genoemd naar een Japans zwaard - de Roland Cube versterkers. Tegelijk veranderde de naam op het logo van Roland naar Boss. Met de Gen 3 is de hele reeks up-to-d.....meer »»

Topmuzikanten op Amsterdam Rocks Festival - 8 juni in Q-Factory Amsterdam

Met MY BRAINBOX FT. JAN AKKERMAN, FOCUS, WILD ROMANCE, QUEEN'S PLEASURE, MARCEL SINGOR BAND, JOIN THE WOLF PACK

Jan Akkerman en Thijs van Leer tegelijk op één festival, dat komt niet vaak voor. Op zaterdag 8 juni gaat het gebeuren tijdens Amsterdam Rocks, waar de vaderlandse muzikantentop zich verzamelt. My B.....meer »»

De Anny - alles-in-één audio-oplossing van LD Systems

op batterijen met mixer en draadloze microfoon

LD Systems presenteert de ANNY-serie - een PA-systeem op batterijen voor muzikanten, singer-songwriters, straatartiesten en gebruikers. Of het nu voor mobiele live optredens is, spraakversterking in c.....meer »»

Superbooth24 nieuws - Oberheim TEO-5

Budget Obie

Een bewijs dat Superbooth al lang niet meer over ‘niche’ gaat is presentatie van de Oberheim TEO-5, waarbij TEO staat voor Thomas Elroy Oberheim en de 5 voor het aantal stemmen en tevens voor de v.....meer »»

Superbooth24 nieuws - Moog Spectravox

Vocomoog

Een aantal jaren terug was een vocoder-achtig instrument al het onderwerp van een zelfbouwproject tijdens het jaarlijks MoogFest. Een verbeterde versie van deze semi-modulaire spectral processor is nu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken