Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM495, onze zomereditie

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM495, onze zomereditie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Release van de week: Sofie Winterson - Southern Skies

Vandaag verschenen: 9 juni 2023

Wat is precies de essentie van een liedje? Dat is een zoektocht waarin je met gemak kunt verdwijnen: je offert controle op en laat de muziek leiden in zijn meest eenvoudige, pure vorm. Voor Sofie Wint.....meer »»

Morley Humno

Einde van storende brom?

Pedalenmerk Morley komt met een oplossing vor brommende apparatuur: de eenvoudig te installeren Humno!.....meer »»

Release van de Week: Dan Tuffy - Country Star

Vandaag verschenen: 2 juni 2023

Dan Tuffy, een Australische veteraan die al een kwart eeuw in Nederland woont, nam een gruizig alt.country-album op, met een zeer jonge band in een van 's lands mooiste studio's. Onze nieuwsgierigheid.....meer »»

LD Systems presenteert nieuwe compacte PA voor gebruik op kleine podia, de Maui G3

MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3

LD Systems presenteert de MAUI G3-serie, compacte kolom PA-systemen voor DJ's, singer-songwriters en kleine bands. De serie omvat de modellen MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3 en is zowel geschikt voor mobiel .....meer »»

Nieuw wereldrecord DeWolff

Snelste tijd van opnamen tot release vinyl

DeWolff heeft een nieuw wereldrecord op zijn naam staan. Het rocktrio nam op 1 juni het nummer 'Rosita' op, waarna er direct 500 exemplaren van geperst werden en naar Haarlemse platenzaken North End e.....meer »»

Musicmaker 495, het zomernummer, is uit!

Met Mick Langenberg, Loupe, Dan Tuffy, Poprondebands, tests, AI en meer.

De nieuwe Musicmaker is uit! Dit keer met weer veel interessant leesvoer voor muzikanten. Zo doken we in de wereld van effectvolgordes voor gitaristen, bassisten en toetsenisten. De editie staat boord.....meer »»

Lees Musicmaker digitaal

Musicmaker vind je in Magzine of Readly

Musicmaker kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor 3,99 per editie of tegen aantrekkelijke all-you-can-read abonnementsprijzen. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken