Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen bij de sept-okt editie Musicmaker - met muziek uit de nieuwste editie

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen bij de sept-okt editie Musicmaker - met muziek uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Zoom R12 MultiTrak

Portastudio met synth en drums

Ondanks laptops met daw's blijft Zoom geloven in de 'dedicated' hardwarerecorder. En met reden want betrouwbarheid, compactheid en gemak gaan daarbij hand in hand, enne... de R12 is ook een audio inte.....meer »»

Roland SPD-SX PRO

Drumpad wordt volwassen

Al lang geleden zette Roland met de SPD de standaard voor drumpad controllers. Deze klassieker werd steeds verbeterd en nu is er een zeer uitgebreide en uitgekiende Pro-versie.....meer »»

Intech Knot

Midi interface zonder computer

Met een usb midi interface heb je alles om vanuit je daw en met midi controllers midi apparaten aan te sturen, maar zodra je wilt jammen of live wilt spelen, wordt het lastiger. Wat als je geen zin he.....meer »»

Release van de Week: Klangstof - Godspeed to the Freaks

Vandaag verschenen - 16 september 2022

Het Nederlandse indierock trio Klangstof tourde deze zomer met de Pixies door Europa en speelde op o.a. DTRH en Lowlands. In december gaan ze met de Pixies op tour in Australië en Nieuw-Zeeland. Ze k.....meer »»

40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest met de New Cool Collective Big Band en 13 drummers!

Met o.a. Hans Eijkenaar, Cesar Zuiderwijk, Pierre van der Linden en Michael Schack

Ons jongere zusterblad Slagwerkkrant viert donderdag 15 september haar 40-jarig jubileum met een bijzonder concert in de venue van ons redactie-home Q-Factory in Amsterdam. De New Cool Collective Big .....meer »»

Ikea OBEGRÄNSAD platenspeler

Draaitafel ontwikkeld met Swedish House Mafia

Matrassen, zitbanken, tafels, bureau's, de onvermijdelijk kasten... je kunt je hele leven inrichten met Ikeaspul. Ze komen binnenkort met de OBEGRÄNSAD serie betaalbare muziek-gerelateerd meubilair e.....meer »»

Inspire the Music – 50 Years of Roland History

Nieuw boek van Bjooks

Kim Bjørn, oprichter van uitgeverij Bjooks, bouwt rustig voort aan zijn oevre over electronische instrumenten en effecten. Zijn nieuwste uitgave beschrijft een halve eeuw aan Roland apparatuur......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken