Strymon Cloudburst

Strymon Cloudburst

Nieuw ambient reverb-pedaal

Ambient reverb pedalen behoren tot een aparte categorie: ze zijn zeker niet essentieel voor je coverband, maar wel heel inspirerend voor als je gewoon voor je uit speelt en creatief bezig bent. De nie.....meer »»

De wetenswaardigheden van ESNS 2023, de jaarlijkse bijeenkomst van de Nederlandse muziekwereld

Panels, seminars en showcases - en al het netwerken

Na twee digitale edities was er na drie jaar weer een echte Eurosonic Noorderslag. Een fysieke, met mensen en bands voor je neus in plaats van op je beeldscherm. De Musicmaker redactie was vier dagen .....meer »»

Release van de Week: DeWolff - Love, Death & In Between

Vandaag verschenen - 3 februari 2023

De laatste jaren nam DeWolff praktisch ieder album op in hun eigen Electrosaurus Southern Sound Studio. Voor ‘Love, Death & In Between’ reisde de band echter af naar de Kerwax Studio in Bretagne, .....meer »»

Droomgitaren van Taylor

American Dream Sunbursts

Taylor Guitars voegt drie sunburst modellen toe aan de betaalbare American Dream serie......meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen - met muziek uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Twee nieuwe Epiphones

El Capitan en Newport shortscales

Voordat Epiphone het beter betaalbare zusje van Gibson werd, waren er vele eigen modellen. De laatste jaren kijkt Epiphone steeds vaker terug, met onder meer de Embassy en nu de Newport. De akoestisch.....meer »»

Songbird FX Birdcord PD

Power to usb!

Batterijen en stroomadapters zorgen op de vervelendste momenten voor hoofdpijnproblemen. Songbird FX kan met hun usb voedingskabels voor de oplossing zorgen......meer »»

Stefanie Mannaerts gekozen tot beste muzikant bij de MIA's

Uitreiking van de prestigieuze Music Industry Awards

Afgelopen donderdag kroonden Stromae en Pommelien Thijs zich tot grote winnaars van de Music Industry Awards (MIA's) 2022. Beiden mochten op deze vijftiende editie van de MIA's drie awards mee naar hu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken