UK Drum Show 2023 groot succes - beursverslag en interview Art Cruz

UK Drum Show 2023 groot succes - beursverslag en interview Art Cruz

Grote beurs met veel productnieuws en superclinics van Art Cruz, Jojo Mayer, Cindy Blackman Santana en vele anderen

De UK Drum Show heeft de drumindustrie en de drummers weer bij elkaar gebracht. Zoveel werd duidelijk in Liverpool in het weekend van 30 september: een echt flinke drumbeurs, waar tal van grote fabrik.....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM496, september-oktober 2023

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events d.....meer »»

Nieuwe serie EKO gitaren: V-NOS Aire en V-NOS Tero

De nieuwste toevoeging aan de Original serie elektrische gitaren

De Aire en Tero modellen in deze nieuwe serie vintage ogende gitaren zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Black, Sunburst, Daphne Blue en Olympic White. .....meer »»

Festival 20 Jaar Pop in Melkweg Amsterdam – do 5 oktober - wegens 20 jaar CvA Pop opleiding

Interviews Jack Pisters (CvA Pop) en Megan de Klerk (Nusantara Beat) en programmatoelichting met DeWolff, The Great Communicators, Meis, Sue The Night, en vele anderen

Twintig jaar geleden startte Jack Pisters de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, kortweg CvA Pop. Op donderdag 5 oktober spelen een twaalftal bands afkomstig van deze opleiding ter ere v.....meer »»

Release van de week: Indian Askin - Lonely Citizen

Vandaag verschenen: 22 september 2023

Briljante composities, schitterende gitaarrifs, verrassende beats, intense vocalen: Nelson Ayala heeft weer een meesterwerk neergezet met zijn Indian Askin. Lonely Citizen is onze Release van de Week!.....meer »»

Festival Downtown in Rotterdam vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Met o.a. Arp Frique & Family, Nusantara Beat, ECHT! en Joya Mooi

Komende vrijdag en zaterdag, 22 en 23 september viert Festival Downtown haar 9e editie in de binnenstad van Rotterdam. Een divers evenement dat progressieve, vernieuwende en eigenwijze muziek presente.....meer »»

Fender Vintera II

Van Bass VI tot Competition Mustangs

Fender lanceert de Fender Vintera II serie. Zeg maar de Mexicaanse reissues van de klassieke modellen. Naast de te verwachten modellen als Telecasters, Stratocasters, Jazzmasters, Jaguars en Precision.....meer »»

Fender Audio

Nieuwe distributeur voor audioproducten

Dat je niet per se een gitarist of bassist hoeft te zijn om van Fenderproducten te genieten, bewijst Fender Audio: een spin-off van de instrument- en versterkerfabrikant. Fender Audio levert bluetooth.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken