NAMM 2023 beursnieuws: Vintage VS4 en V51

NAMM 2023 beursnieuws: Vintage VS4 en V51

Nieuwe kleur voor SG-model en nieuwe '51-P

Het merk Vintage komt met een nieuwe kleur voor de VS4 en een geheel nieuw model. De V51 is gebaseerd op de oer-P uit 1951. Deze is verkrijgbaar in twee kleurstellingen......meer »»

De Altın Gün trein blijft maar rollen

Video's en Spotify-playlist bij het interview in Musicmaker 494, mei-juni 2023

Wat begon als een hobbyproject voor een aantal optredens is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste muzikale exportproducten. Met hun interpretaties van oude Turkse psychedelische folkrocksongs to.....meer »»

Vox Brian May amps

MV50 & amPlug

VOX introduceert de Signature Amps die in samenwerking met Brian May zijn gemaakt. Het de wens van de Queen-gitarist om zijn iconische en tijdloze geluid voor iedereen beschikbaar te maken - en dat is.....meer »»

LD Systems DAVE G4X mini-PA's robuust en licht

Met 10, 12, 15 of 18 inch subwoofers

Het is de nieuwe generatie Dave mini-PA's van LD Systems. Volgens de fabrikant levert de DAVE G4X-serie meer vermogen met merkbaar minder gewicht. Met het nieuwe, robuustere ontwerp, met duurzame poly.....meer »»

EZKeys 2

Je nieuwe toetsenist komt er aan

We moeten nog even wachten tot mei, maar dan komt Toontrack met een compleet vernieuwde versie 2 van EZKeys. Deze software die keyboardpartijen bedenkt bij je eigen audio of midi is de ideale muzikale.....meer »»

In memoriam Ryuichi Sakamoto (17 januari 1952 – 28 maart 2023)

Elektronische muziek pionier en filmcomponist

Hij is maar 71 jaar oud geworden, gestorven aan de gevolgen van kanker; Ryuichi Sakamoto was een invloedrijk muzikant en componist, die in de jaren zeventig baanbrekend werk deed voor de elektronische.....meer »»

Release van de week: Altın Gün - AŞK

Vandaag verschenen: 31 maart 2023

Vandaag brengt de Amsterdamse band Altın Gün hun vijfde studioalbum uit op Glitterbeat Records. Op AŞK keert de band terug naar de jaren zeventig Anatolische folkrock sound die de eerste twee album.....meer »»

Laney's pedaalversterker

Ironheart Loudpedal

Het Engelse Laney heeft zijn Ironheart versterker in pedaalvorm gegoten en uitgebracht onder de naam Ironheart Foundry Loudpedal. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken