NAMM 2024: LR Baggs lanceert HiFi Duet pickup/microfoonsysteem

NAMM 2024: LR Baggs lanceert HiFi Duet pickup/microfoonsysteem

Op brugplaat geplaatste sensors en microfoon zorgen voor naturel versterkt geluid

LR Baggs heeft het HiFi Duet systeem onthuld, een alles-in-één pickup-en-microfoonoplossing voor akoestische gitaar die je kunt monteren zonder dat je je dierbare instrument hoeft te beschadigen......meer »»

NAMM 2024: Fulltone is terug

Iconische OCD drivepedaal is weer leverbaar

Goed nieuws voor alle pedaalenthousiasten die al tijden de tweedehandssites afstropen op zoek naar het Fulltone OCD drivepedaal: het pedaal wordt opnieuw gemaakt door de effectbouwer uit Californië i.....meer »»

NAMM 2024 API TCS-II Channel Strip

Solokanaaltje

Het befaamde API komt met een channel strip gebaseerd op hun grote mixers. Deze nieuwe TCS volgt de eerste versie van 14 jaren geleden op......meer »»

NAMM 2024: DAngelico archtops en flattops

Excel EXL-1, Excel Style B en Premier Tammany, Gramercy en Fulton

D'Angelico presenteert in de betaalbare Premier serie drie nieuwe akoestische gitaren en brengt tegelijk twee archtops uit naar klassieke ontwerpen van John D'Angelico......meer »»

Barefoot Footprint 03

De slimme monitor

Footprint is hier nog niet zo heel bekend, maar ze maken hele leuke nearfield monitors. Hun laatste 03 kan zelfs de sound van andere monitors nadoen......meer »»

NAMM 2024: Martin GPCE Inception Maple & Remastered X Series

Duurzaam model met innovatieve bracing en een upgrade voor Martins budgetlijn

Het bijna tweehonderd jaar oude Martin is trots op zijn legacy, maar blijft niet in het verleden hangen. Met de presentatie op de NAMM van de GPCE Inception Maple en Remastered X Series toont het bedr.....meer »»

Heritage i73

usb Interfaces met Neve-touch

Na diverse 19 inch studio processors waagt Heritage Audio zich nu aan een serie usb audio interfaces. Ze zijn voorzien van dsp en een klasse A pre-amp die voor een Neve-achtige sound moet zorgen......meer »»

NAMM 2024: Palmer Supreme Soaker

Loadbox, attenuator en speakersimulator in één

De Supreme Soaker is bedoeld voor alle liefhebbers van analoge buizenversterkers die niet zonder het authentieke geluid en het onvergelijkbare speelgevoel willen, zelfs bij lage volumes. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken