Release van de week: Pitou – Big Tear

Release van de week: Pitou – Big Tear

Vandaag verschenen: 24 maart 2023

Vandaag brengt Pitou haar lang verwachte debuutalbum 'Big Tear' uit. Een rijke, onbevreesd creatieve verzameling alternatieve pop die put uit haar klassieke achtergrond als koorzangeres. En of dat no.....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM493, MM.nl en onze events uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Release van de Week: The Vices - Unknown Affairs

Vandaag verschenen: 17 maart 2023

De Groningse band The Vices heeft sinds hun laatste album Looking For Faces uit 2021 meerdere support shows in de Ziggo Dome gegeven, deden een show op Sziget, meerdere shows op ESNS én ze zijn uitge.....meer »»

Sound Track is terug: schrijf je in voor de derde editie

Inschrijven tot mei - spelen vanaf oktober - finales op 9 december

Na twee vruchtbare edities gaat binnenkort Sound Track weer van start. Je kan inschrijven tot 28 mei! Sound Track is not your average muziekwedstrijd, het is méér. Wie zich inschrijft maakt namelijk.....meer »»

Kirk Hammett krijgt LTD signature KH-V

Perfecte balans tussen vintage en moderne V

Hij werd al getoond op de NAMM 2022 en is nu officieel gelanceerd, de KH-V met een korina body, neck-thru constructie en Hammett's signature EMG Bone Breakers......meer »»

Yamaha CK

Stagekeyboards voor de massa

Mooi en aardig al die hi-tech exotische synths en analoge revivals, maar voor veel keyboardspelers gaat het vooral om piano’s, orgels en klanken als blazers, strings en basale synthsounds. Yamaha he.....meer »»

Muziekdocumentairefestival IN-EDIT 2023 gaat 13 april van start

Eerste films bekendgemaakt voor vijfde editie van 13 t/m 23 april in De Melkweg Amsterdam

De vijfde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 13 t/m 23 april georganiseerd in De Melkweg Amsterdam. In de weken na 23 april zal een selectie van het programma met "films from the backstage" te zien.....meer »»

Mesa/Boogie lanceert de Mark VII

De nieuwe amp biedt Mesa’s 'greatest hits' in een 90-watt top-, combo- en rackmountuitvoering

Mesa/Boogie heeft met de met de Mark VII de nieuwste high-end gitaarversterker van zijn vlaggenschip Mark Series gelanceerd. De nieuwe amp biedt Multi-Watt vermogen, drie kanalen met drie modes elk, 5.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken