Kali Audio LP-UNF

Kali Audio LP-UNF

Compacte ultra-close monitoring

Er zijn veel situaties waarbij je monitors alleen op je werktafel naast de computer kwijt kunt, of je op lokatie wilt werken. Kali’s LP-UNF zijn dan een interessante oplossing......meer »»

NAMM 2024: Epiphone Rex Brown Thunderbird

Tbird voor Pantera-bassist

Pantera-bassist Rex Brown was al geëerd door Gibson met een dure, Amerikaanse Thunderbird en nu is het Epiphone-broertje gearriveerd......meer »»

Yamaha Seqtrak

Teenage Yamaha?

Ziet er uit als iets nieuws van Teenage Engineering, maar het is een nieuwe groovebox van Yamaha met een uiterlijk dat wel aan de TE OP-serie doet denken. Ingebouwde synths, drumcomputer en sequencer .....meer »»

Dubreq Stylophone CPM DS-2

onverwacht modulair

Huh? Alweer een stylophone variant van Dubreq? Nee, in een verassende move kondigt de maker van stylophone- en thereminachtige instrumenten een analoge modulaire dronesynth aan......meer »»

NAMM 2024: Source Audio ZIO Bass Preamp

A New Kid In Town

Alweer een voorversterker in pedaalvorm? Toch is deze iets anders........meer »»

In memoriam Nico Brandsen (1960-2024)

door Martijn Bosman en Rudi de Graaff

.....meer »»

Korg Gadget 3

Nu met AUv3 support

Korg heeft met Gadget al een tijdje een soort muziekproductie suite die op iPads en Mac’s en in beperkte mate onder Windowsbruikbaar is. Met de update naar versie 3 is Gadget AUv3 compatibel en daa.....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM498, januari-februari 2024

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken