De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug

3 dagen leren en creëren in Martin garrix STMPD studio

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug en getalenteerde artiesten van over de hele wereld kunnen zich vanaf vandaag weer inschrijven. De Music Academy verwelkomt nieuwe talenten voor het exclus.....meer »»

Nieuwe vocal processor van Boss gelanceerd - de VE-22

Effecten, harmonieën, autotune, loops en meer

Boss heeft zich opnieuw gestort op vocal processing. Op de NAMM Show in januari brachten ze als opvolger van de VE-20 de VE-22 Vocal Performer uit, een multi-effectprocessor die je zang op het podium .....meer »»

De wonderbaarlijke historie van muziekwinkel Thomann

Nu 70 jaar in Treppendorf - Jubileumacties!

Zeventig jaar geleden ontsproten uit het brein van Hans Thomann senior: een piepkleine muziekzaak in minidorp Treppendorf in Midden-Duitsland, groot gemaakt door Hans Thomann junior, die in internet d.....meer »»

De gitaren waarmee ESP 2024 in gaat

Bijna 40 nieuwe modellen!

Met een videopresentatie op espguitars.com afgelopen 19 januari, startte ESP Guitars het nieuwe seizoen 2024 met bijna 40 nieuwe LTD modellen. We stellen ze hier aan je voor!.....meer »»

ESNS 2024 - wat we opstaken op de conferentiedagen

Van immersive tot fair pay

De Europese muziekindustrie was in januari vier dagen in Groningen bij elkaar voor showcases en ‘conference’. Over de showcases lees je elders op Musicmaker.nl een mega-verslag. In dit artikel lee.....meer »»

Johan is terug!

En The Great Vacation is weer een juweeltje.

Johan is terug en dit keer schreef Jacob de Greeuw alle songs samen met Robin Berlijn. Wij spraken de heren uitgebreid in Musicmaker......meer »»

De nieuwe Musicmaker is uit

Editie 499 met een Eurosonic-Noorderslag Special, Johan en veel meer

Musicmaker 499 is uit en ook deze keer staat het magazine weer vol tests, interviews, reportages en achtergrondverhalen......meer »»

Akai MPC Key 37

drie-octaafs groovebox

De eerste MPC met klavier, de MPC Key 61, bekeken we al in Interface 253. Nu is er ook een versie met 37 toetsen, compacter, maar vrijwel net zo krachtig......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken