Roland SH-4d

Roland SH-4d

non-Zen groovebox

Roland verrast de wereld met een tabletop groovebox die qua recept aan de mc serie doet denken maar met zijn typenummer aan de vroege Roland SH-synths refereert......meer »»

Release van de Week: Robin Kester - Honeycomb Shades

Vandaag verschenen - 24 februari 2023

Het is haar debuutalbum, maar ze heeft er al heel wat jaren ervaring op zitten, met drie jaar geleden een mooie EP This Is Not a Democracy. Nu is er Honeycomb Shades, geproduceerd door haar zelf en Ma.....meer »»

Halion 7

Nieuwe versie van Steinberg’s sampler/synth

Steinberg introduceert met Halion 7 diverse belangrijke toevoegingen aan hun krachtige sampleplayer/synthesizer plugin. Tegelijkertijd verschijnt ook de nieuwe gratis Halion Sonic 7 met een viertal l.....meer »»

Nieuwe serie travel gitaren van Lâg - de Sauvage serie

In drie modellen: red cedar, spruce en pale brankowood

Het Franse Lâg Guitars heeft zijn nieuwste gitaar onthuld: de Sauvage Travel, 'Ontworpen voor de avonturier die een gitaar wil hebben voor alle seizoenen'. Er zullen drie nieuwe modellen beschikbaar .....meer »»

Thisynthdoesnotexist

AI-generated synths

AI is opeens overal, nu zien we opeens een hoop nieuwe synths die door AI lijken te zijn ontworpen. Er zit echter een addertje onder het gras, ze zijn afkomstig van de site Thisynthdoesnotexist en als.....meer »»

Na 6 jaar weer helemaal fris: Nord Stage 4

De ‘best of’ van Nord populair onder giggende muzikanten

De populaire Nord Stage 3 was na zes jaar wel aan een update toe en die is er nu dan. Intern is er niks radicaals gebeurd met de Nord Stage 4, maar met een veel beter toetsenbord en een nieuw ontworpe.....meer »»

Release van de Week: dEUS - How To Replace It

Vandaag verschenen - 17 februari 2023

‘How To Replace It’ is het achtste studioalbum van dEUS en het eerste in 10 jaar. De band is  trouw gebleven aan bepaalde leidende principes. "Je wilt jezelf niet herhalen, maar je hebt je stijl".....meer »»

Benefietconcerten voor Turkije en Syrië

Van 14 tot en met 22 februari 2023

In Amsterdam en Rotterdam vinden de komende week benefietconcerten plaats om geld in te zamelen voor de Giro 555 actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken