Release van de Week: Dan Tuffy - Country Star

Release van de Week: Dan Tuffy - Country Star

Vandaag verschenen: 2 juni 2023

Dan Tuffy, een Australische veteraan die al een kwart eeuw in Nederland woont, nam een gruizig alt.country-album op, met een zeer jonge band in een van 's lands mooiste studio's. Onze nieuwsgierigheid.....meer »»

LD Systems presenteert nieuwe compacte PA voor gebruik op kleine podia, de Maui G3

MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3

LD Systems presenteert de MAUI G3-serie, compacte kolom PA-systemen voor DJ's, singer-songwriters en kleine bands. De serie omvat de modellen MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3 en is zowel geschikt voor mobiel .....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM495, onze zomereditie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Nieuw wereldrecord DeWolff

Snelste tijd van opnamen tot release vinyl

DeWolff heeft een nieuw wereldrecord op zijn naam staan. Het rocktrio nam op 1 juni het nummer 'Rosita' op, waarna er direct 500 exemplaren van geperst werden en naar Haarlemse platenzaken North End e.....meer »»

Musicmaker 495, het zomernummer, is uit!

Met Mick Langenberg, Loupe, Dan Tuffy, Poprondebands, tests, AI en meer.

De nieuwe Musicmaker is uit! Dit keer met weer veel interessant leesvoer voor muzikanten. Zo doken we in de wereld van effectvolgordes voor gitaristen, bassisten en toetsenisten. De editie staat boord.....meer »»

Lees Musicmaker digitaal

Musicmaker vind je in Magzine of Readly

Musicmaker kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor 3,99 per editie of tegen aantrekkelijke all-you-can-read abonnementsprijzen. .....meer »»

De AI Sequel: Sounds & Beats maken en Text-to-Audio

60% van de muzikanten gebruikt AI

Artificial Intelligence. Is het handig, vals spelen, een uitkomst, een ramp, noodzakelijk of gewoon onoverkomelijk? Wat we er ook van denken: het is er en we maken er al massaal gebruik van. Musicmake.....meer »»

3 bands voor Popronde 2023 voorgesteld

De selectie van Musicmaker met JesperJesper, Penny Roox en Hiqpy

In september gaat de Popronde weer van start en de selectie is bekend. Tot en met de Popronde licht Musicmaker – mediapartner van het rondreizende muziekcircus – elke editie drie opvallende acts u.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken