Release van de Week: Jimmy Diamond - You Radiate

Release van de Week: Jimmy Diamond - You Radiate

Vandaag verschenen: 10 maart 2023

Vandaag brengt Jimmy Diamond, de band van gitarist en zanger Jim Zwinselman zijn eerste album uit via Exelsior Recordings. Het is het resultaat van een intensieve studioperiode die de band anderhalf j.....meer »»

Met de Antelope Zeo muziek streamen in studiokwaliteit

Voor iOS, macOS en Android

Als je muziek produceert stel je de hoogste eisen aan de geluidskwaliteit, maar waarom zou je dan met minder genoegen nemen als je in het dagelijks leven van muziek geniet? Antelope Audio vroeg zich d.....meer »»

Behringer lenteoffensief

5 apparaten binnenkort te koop

Een tijdje weinig gehoord van Behringer maar nu zullen volgens hen binnenkort een aantal eerder aangekondigde synths ook echt te koop zijn: kopieën van de Taurus, Solina, Prophet 600, Sh-01 en de Moo.....meer »»

Gurus viert tiende verjaardag Echosex met Steve Lukather signature

Buizenpedaal met de klank van de Binson Echorec

Het Italiaanse Gurus maakt al sinds 2013 recreaties van de Binson Echorec met zijn serie Echosex pedalen. Dit jaar is het dus tijd voor een Anniversary versie en dat werd gelijk de signature van een v.....meer »»

Release van de Week: Kong - Traders Of Truth

Vandaag verschenen: 3 maart 2023

'Traders Of Truth' is het eerste Kong-album sinds 2014. Maar alle muzikale ontwikkelingen die er sindsdien plaats hebben gevonden ten spijt: de originele, uiterst creatieve muziek van de Amsterdamse i.....meer »»

De Vintage Guitar Show Veenendaal komt er weer aan!

Zaterdag 18 maart in De Basiliek in Veenendaal

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten op de Vintage Guitar Show Veenendaal! 18 maart openen de deuren van De Basiliek in Veenendaal voor alle liefhebbers v.....meer »»

Studio Jarre

Wat heeft een succesvol producer in zijn studio?

In een uiterst succesvolle carriere van zo’n 55 jaar, heb je wel het een en ander om je werkruimte te vullen. Jean-Michel Jarre leidt ons rond in zijn Parijse studio......meer »»

Arp Odyssey FS Kit

Bouw je eigen legende

Korg’s Fulls Scale replica van de ARP odyssey was enkele jaren geleden in een mum van tijd uitverkocht. Met de kitversie kun je nu in de – voordelige – herkansing......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken