Yamaha FGDP-50/FGDP-30

Yamaha FGDP-50/FGDP-30

Vingerdrummers

Yamaha komt met twee drumcontrollers die bedoeld zijn om met de vingers te worden bespeeld. Ze hebben er meteen een flinke set sounds ingestopt en op de 50 kun je zelfs je eigen samples drummen......meer »»

IK Multimedia presenteert iRig HD X

Uitgebreide en compacte interface

iRig HD X is het nieuwe vlaggenschip van de iRig gitaarinterfacefamilie, met de meeste functies. Deze nieuwe iRig interface heeft een volledig nieuwe behuizing met meerkleurige LED-signaalindicatoren .....meer »»

Release van de Week: Traversus - The Only Way Is Through

Vandaag verschenen: 2 september 2023

'The Only Way Is Through' is de eerste EP van Traversus. Er is echter nergens aan te horen dat het om een debuut gaat; de jonge band uit Emmen laat een verrassend volwassen sound horen, die ergens tus.....meer »»

Release van de Week: Vandenberg – Sin

Vandaag verschenen: 25 augustus 2023

Drie jaar geleden verraste Ad Vandenberg de rockwereld met ‘2020’, het eerste Vandenberg-album in 35 jaar. Op een opvolger hoefden we minder lang te wachten: ‘Sin’ verschijnt vandaag en is in .....meer »»

Halve eeuw Radar Love

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat de grootste internationale hit van de Golden Earring uitkwam

Bijna iedereen kent wel het intrigerende basintro van Rinus Gerritsen, de karakteristieke drumshuffle van Cesar Zuiderwijk, de broeierige fills van George Kooymans en de gedreven zang van Barry Hay. W.....meer »»

TC Electronic introduceert voorversterkerpedalen met Ampworx Series

Vintage en Hi-Gain

TC Electronic heeft in twee Ampworx series zes voorversterkerpedalen geïntroduceerd: drie in de Vintage serie en drie in de Hi-Gain serie......meer »»

Fender Mike Kerr Jaguar Bass

Signature voor Royal Blood frontman

Fender heeft een signature uitgebracht voor de bassist en zanger van Royal Blood: Mike Kerr. Deze is gebaseerd op het Custom Shop-model waar Kerr zelf mee speelt......meer »»

Release van de Week: De Jeugd van Tegenwoordig - Moderne Manieren

Vandaag verschenen: 11 augustus 2023

De Jeugd van Tegenwoordig brengt na vijf jaar een nieuw album uit: Moderne Manieren. Dit najaar begint de band aan hun vrijwel uitverkochte tour door Nederland en België. Volgende week staat De Jeugd.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken