David Hollestelle, Vincent van Gogh en Lady Killer

David Hollestelle, Vincent van Gogh en Lady Killer

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort.

Pop Art, ofwel kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked is een serie begonnen waarin muzikanten vertellen over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Va.....meer »»

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort

Thijs Kuijken, Jack Poels, Lakshmi en David Hollestelle

Pop Art, ofwel kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked publiceert wekelijks een artikel waarin een muzikant vertelt over zijn of haar favoriete kunstwerk en de soundtrack die.....meer »»

Album van de Week: Rats On Rafts

Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths

Het derde album van de Rotterdamse garage/new wave-band Rats On Rafts vertelt een aaneengesloten verhaal. Nog steeds zijn hun puntige lijnen gedrenkt in gruizigheid en spring reverb, maar ze zijn alle.....meer »»

Productnieuws 2021: Boss

Nieuwe pedalboards en tuner

De nieuwe OC-05 en RC-500 op de hielen volgend, presenteert Boss drie nieuwe pedalboards en twee nieuwe clip-on tuners......meer »»

Productnieuws 2021: Gator Frameworks

Deluxe Closet Hanger

Soms komen merken met iets waarvan je niet dacht dat je het nodig had en soms heb je dat ook niet. Dit nieuwe product van Gator bracht op deze regenachtige dag in ieder geval een glimlach op ons gezic.....meer »»

Productnieuws 2021: Taylor

Twee nieuwe GT's en een charity actie

Taylor Guitars introduceerde afgelopen oktober de Grand Theater met zijn nieuwe compacte bodyvorm. Nu zien we dit jonge model terugkomen in twee duurdere varianten......meer »»

Productnieuws 2021: Universal Audio

Voor het eerst drie effectpedalen van UA

Studiogigant Universal Audio brengt voor het eerst drie gitaarpedalen uit: de Golden Reverberator, Starlight Echo Station en Astra Modulation Machine......meer »»

za 30-1 Open Dag - online - Popafdeling Conservatorium van Amsterdam en AEMA

Wil je naar het conservatorium? Oriënteer je op de Open Dag

Aanstaande zaterdag, 30 januari 2021, van 11.00-16.00 uur houden de Popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy van het Conservatorium van Amsterdam hun jaarlijkse Open Dag. De locatie: de we.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken