Apple MacBook Pro 2021

Nieuwe modellen met M1 Pro en M1 Max CPU

Merknieuws 19-10-2021 10:57

Apple heeft de nieuwe MacBook Pro's aangekondigd met daarin een nog krachtiger versie van hun eigen Apple silicon processor.

De nieuwe MacBook Pro's worden geleverd met nieuwe versies van de eigen Apple Silicon ARM Processor met hoge prestaties en ultralaag stroomverbruik.

De ingebouwde M1 Pro en M1 Max cpu's zouden aanzienlijk beter presteren dan de oorspronkelijke M1 die al opzienbare prestaties leverde. Verder zijn ook de videoprestaties aanzienlijk verbeterd. Dus behalve goed nieuws voor de producer ook voor degenen die met video werken.

Er is nog meer veranderd, zo zijn de SD card reader en het snelle MagSafe 3 systeem voor het laden terug van weggeweest. Verder krijg je HDMI en 3 Thunderbolt 4 connectors plus bluetooth 5. Het toetsenbord is verbeterd en de touchbar heeft het veld geruimd. De koptelefoonaansluiting is geschikt voor 1/8” pluggen en ondersteunt hoofdtelefoons met een hoge impedantie.

Je kunt kiezen uit modellen met 14” of 16” scherm. De M1 Max en Pro hebben een 8 of 10 core CPU en een 16 tot 32 core gpu. Maximale hoeveelheid geheugen is 64GB, een volle accu is goed voor 17 uur video playback bij de 14”,de 16”houdt het zelfs 21 uur vol.

De prijzen beginnen bij € 2249,-

Tegelijkertijd werd de Logic Pro 10.7 update aangekondigd. Met integratie van Dolby Atmos incl. 13 effecten

meer informatie

 

zoeken
zoeken