Release van de Week: Blaudzun - Lonely City Exit Wounds

Release van de Week: Blaudzun - Lonely City Exit Wounds

Vandaag verschenen - 21 januari 2022

Dertien jaar na zijn debuutalbum, drie jaar na het slot van zijn ‘Jupiter’-trilogie en twee jaar na de soundtrack ‘Musik Ungeklärter Herkunft’ is er een nieuw Blaudzun-album: ‘Lonely City E.....meer »»

Tiptop Audio 281t en 258t

twee Buchla Eurorackmodules

Tijdens de laatste Superbooth was het een van de opwindenste nieuwtjes; Tiptop gaat in samenwerking met Buchla een serie Buchla 200 series Eurorackmodules uitbrengen. De eerste twee zijn nu verkrijgba.....meer »»

Antelope Audio Zen Q Synergy Core USB

USB audio interface met dsp plugin-power

Zen Q Synergy Core... die kennen we toch al? Inderdaad, maar na de Thunderboltversie van vorig jaar is er nu een usbversie met dezelfde rekenkracht en 100 euro goedkoper.....meer »»

Music Production Lab - nieuwe opleiding in Eindhoven 

Open Dag op 23 januari 

Rock City Institute en Metal Factory in Eindhoven – onlangs opnieuw gekozen tot beste muzikantenopleidingen van Nederland – krijgen er een zusje bij: Music Production Lab. .....meer »»

John Mayer: "De SE heeft het geluid en gevoel van de Amerikaanse Silver Sky."

Eindelijk is er een PRS SE Silver Sky

PRS heeft de langverwachte SE-versie van de John Mayer Silver Sky signature aangekondigd. Op een betaalbare versie werd gehoopt sinds de Silver Sky in de Core-serie uitkwam, maar dit is geen exacte ko.....meer »»

Framework Laptop - gebouwd om flexibel te zijn

Modulaire Windows laptop

Een laptop is vaak lastig aan te passen aan je wensen of te repareren; bij een Mac is het onmogelijk, bij Windows laptops vaak erg ingewikkeld. De Framework is echter gebouwd om flexibel te zijn......meer »»

FkFX Noise Bleach - noisegate met unieke mogelijkheden

multiband noisegate plugin

Een noisegate gebruiken we niet vaak meer. Bij 'in the box' producties is ruis zelden een probleem en er zijn middelen als automatisering om geruis kwijt te raken. Noise Bleach is dankzij allerlei uni.....meer »»

Behringer Octave Divider

Vintage pedaal in een nieuw jasje

Behringer haalt steeds meer instrumenten uit het verleden terug om het nieuw leven in te blazen. Dit nieuwe pedaal zal zeker herinneringen oproepen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken