Namm Show 2020 - IK Multimedia audio interfaces

Namm Show 2020 - IK Multimedia audio interfaces

iRig Pro DUO I/O en Axe I/O Solo

IK Multimedia breidt haar assortiment audio interfaces uit met twee nieuwe modellen: de iRig Pro DUO I/O en de Axe I/O Solo......meer »»

NammShow 2020 - Lekholm DM 48 Digital harmonica

Midi-mondharmonica!

Die kenden we nog niet: een mondharmonica als midi-controller! En waarom ook niet eigenlijk, na alle soorten breath-controllers die er al zijn......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws - Vox Telstar

Ultieme vintage kit?

Vergeet twee bassdrums, oogverblindende afwerking of zes bekkens: als je echt verbaasde blikken van je publiek wilt, dan is de Vox Telstar 2020 je ideale drumstel......meer »»

NAMM Show 2020 - Yamaha YC61

Multi tasking op het podium

Een keyboard waar je zowel zeer overtuigende Hammonds - vanzelfsprekend inclusief drawbars, percussie en C/V - als elektrische en akoestische piano's en synths uit kunt halen, voorzien van effecten, s.....meer »»

NAMM Show 2020 - Viscount Legend '70s

Modulaire stagepiano

Als je synths kunt bouwen die uit modules bestaan zodat je alleen hoeft te kopen wat je daadwerkelijk gebruikt, waarom zou dat dan niet met piano's kunnen? Dat is precies wat Viscount dacht en voor de.....meer »»

NAMM Show 2020 - Korg Nu:Tekt OD-S

Bouw je eigen overdrive!

Korg weet altijd met frisse ideeën te komen en het Nu:Tekt submerk is geen uitzondering. In deze serie verscheen al een zelfbouw synth, nu is het de beurt aan een zelfbouw overdrive. .....meer »»

NAMM Show 2020 - British Drum Company

Casino Hardware en Nicko McBrain Signatures

Bij British Drum Company treffen we drie belangrijke nieuwtjes aan. Allereerst heeft het merk zijn eerste eigen hardwareserie ontworpen, en die zit vol met allerlei slimmigheidjes. De hardwarereeks he.....meer »»

NAMM Show 2020 - Jamstik Studio Midi Guitar

E-gitaar met Fishman midi pickup

Jamstik introduceert een nieuwe midi gitaar; headless met standaard gitaar pick-ups en een midi element.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken