Release van de week: Leif de Leeuw Band - Where I'm Heading

Release van de week: Leif de Leeuw Band - Where I'm Heading

Vandaag verschenen - 28 februari 2020

Het is Leif de Leeuw week! Leif is net uitgeroepen tot Gitarist van het jaar door de lezers van ons zusterblad Gitarist, een feature voor onze Aquarium Sessions staat nu online en nu de release van he.....meer »»

Win 2x2 kaarten Physical Graffiti!

Beste Led Zep-tributeband in Q-Factory

Vrijdag 28 februari staat de geweldige Led Zeppelin Tributeband Physical Graffiti in Q-Factory, Amsterdam. Onze redactie zit in Q-Factory en vorig jaar spraken wij deze band al over hun gear en optred.....meer »»

Ton Voerman overleden

Icoon van de muziekindustrie

Ton Voerman is 9 februari overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was een markante man, die veel heeft betekend voor de muziekindustrie in de Benelux. Voerman Amersfoort is het distributiebedrijf dat hij.....meer »»

Release van de week: Pat Metheny - From This Place

Vandaag verschenen - 21 februari 2020

Al meer dan 40 jaar laat Pat Metheny zich kennen als een van 's werelds beste, en vooral meest innovatieve gitaristen. Op zijn eerste album sinds The Unity Sessions in 2016 laat hij dat opnieuw zien m.....meer »»

Release van de week: The Kik - Jin

Vandaag verschenen - 14 februari 2020

Een nieuw album, een nieuw geluid: The Kik vindt op het kersverse album Jin zichzelf opnieuw uit met synthesizers.  .....meer »»

Vijf Vragen aan Jack Poels

De Duvel & Clint Eastwood

Rowwen Hèze is al decennialang een instituut in Limburg én daarbuiten. Frontman Jack Poels (62) brengt in maart - na 23 Rowwen Hèze-albums - zijn eerste soloplaat Blauwe Vear uit bij Snowstar Recor.....meer »»

Soundchecken met Blood Red Shoes

Venijn & verandering

Blood Red Shoes staken hun kop boven het maaiveld gedurende de garagerock-revival van de jaren 2000 en hebben het succes weten te behouden. Het Engelse duo, bestaande uit zangeres/gitariste Laura-Mary.....meer »»

Release van de week: Delain - Apocalypse & Chill

Vandaag verschenen: 7 februari 2020

De symfonische metalband Delain begon in 2007 en draait al jaren mee aan de internationale top. Ook rond het verschijnen van het nieuwe album Apocalypse & Chill staat er een uitgebreide internationale.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken