Release van de Week: Ruben Hein - Oceans

Release van de Week: Ruben Hein - Oceans

Vandaag verschenen: 25 februari 2022

Ruben Hein kwam zo’n tien jaar geleden ten tonele als een soort jazz-pop-wunderkind met de hit Elephants en het debuutalbum Loose Fit. Maar Hein lijkt zich bij ieder opvolgend album een andere muzik.....meer »»

Respeecher

Voice Cloning voor gevorderden

Timestretchen, vocoden, pitchchangen, formant shifting? been there, done that! Maar de techniek staat niet stil, zeker niet als het om het grote geld gaat zoals in Hollywood of in de tv-, reclame- en .....meer »»

23 Toneboosters freeware plugins

Toneboosters ruimt op

Toneboosters is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat al jarenlang prima plugins maakt. Nu geven ze een stevig pakket plugins gratis weg.....meer »»

Hammond SkxPRO

Dubbel genieten

Hammond is hét merk als het om toonwielorgels gaat. Ze zijn tegenwoordig onderdeel van het Japanse Suzuki en gaan onverstoorbaar door met keyboards maar dan wel digitale instrumenten als de SkxPRO.....meer »»

Release van de Week: Intergalactic Lovers - Liquid Love

Mellow en dansbaar

Liquid Love is het vierde studioalbum van de Vlaamse indie-band Intergalactic Lovers. Een plaat die dromerig en verkwikkend tegelijk klinkt. .....meer »»

Waves Cosmos en CR8

Freeware sample manager en sample plugin

Waves mengt zich in het sampledebat met een mooie gratis samplemanager én een betaalde plugin sampler. Beide met veel mogelijkheden en een fraai uiterlijk.....meer »»

Bright Sparks Tom Oberheim

Documentaire over 85 jarige synthpionier

Tom Oberheim was vanaf de jaren 60 een van de belangrijkste ontwerpers van synths en drummachines. GForce Software eert deze pionier met een uitstekende minidocumentaire.....meer »»

Universal Audio microfoons

6 types van dynamisch tot buizen

De UAD dsp audio interfaces en processors vormen de basis van Universal Audio, maar nu presenteert UA een reeks microfoons die in de loop van het jaar op de markt zullen komen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken