Moog Minimoog

De legende is even terug

Merknieuws 22-11-2022 10:39

Wat valt er eigenlijk nog te zeggen over de Minimoog? Het is simpelweg dé synthesizer die iedereen zou moeten hebben als ie niet zo duur en zeldzaam zou wezen. Maar mocht je nog wat poen onder het matras hebbenliggen kun je nu je slag slaan.

Om precies te zijn gaat het over een nieuwe oplage van de Model D reissue uit 2016. Die werd vanwege de niet-verkrijgbaarheid van essentiële onderdelen maar kort geproduceerd, maar blijkbaar hebben de detectives van Moog nog een containertje onderdelen kunnen scoren in een niet nader genoemde locatie.

De oplage zal ook deze keer zeer beperkt zijn dus haast je! In vergelijking met de originele Minimoog - zonder de toevoeging Model D - heeft de D een extra lfo (via het mod wheel) en kun je via externe inputs pitch en volume via velocity en aftertouch sturen. De specs zijn identiek aan de versie uit 2016, maar dat geld niet voor de prijs! De Minimoog Model D 2022 doet 5.999 euro en zal in december van dit jaar te koop zijn. Hmmm... misschien moeten we het toch bij merchandise (t-shirts, jacks stickers, caps etc.) houden

meer informatie

 

zoeken
zoeken