Black Lion Audio Auteur MKIII

Black Lion Audio Auteur MKIII

tweekanaals mic preamp

MKI en II waren ons ontgaan maar nu is er MKII van deze 'vintage inspired' microfoonvoorversterker van het Amerikaanse Black Lion Audio .....meer »»

Lewitt LCT 1040

Buizen én transistor én afstandsbediening

Een buizen of een transistormicrofoon? Die vraag hoef je je niet meer te stellen want Lewitt combineert beide naadloos in de LCT 1040. Je kunt hem zelfs op afstand bedienen......meer »»

PRODUCTNIEUWS 2022: Taylor

Vier nieuwe gitaren: twee uit de American Dream serie en twee Grand Theater modellen

Dit voorjaar brengt Taylor vier nieuwe akoestische modellen uit, twee daarvan komen uit in de American Dream serie van betaalbare massieve gitaren die in Amerika worden gemaakt. De andere twee zijn Gr.....meer »»

Release van de Week: Lenny Kuhr - Lenny Kuhr

Vandaag verschenen - 28 januari 2022

In 1969 won ze met het nummer De Troubadour het Eurovisie Songfestival en haar glansrijke carrière gaat immer voort. Sterker nog, haar nieuwe album - simpelweg getiteld Lenny Kuhr - brengt ze vandaaa.....meer »»

PRODUCTNIEUWS 2022: Fender en Squier

JV Modified, compacte pedalen, folkinstrumenten, 40 jaar Squier & 60 jaar Jaguar!

Oké, er is geen winter NAMM Show, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe producten uitkomen aan het begin van dit kalenderjaar. Fender presenteert flink wat nieuws, waaronder Anniversary Jaguar en.....meer »»

Maestro is terug!

Gibson blaast het legendarische effectmerk nieuw leven in

Het eerste commerciele fuzzpedaal was de door Gibson gemaakte Maestro FZ-1 Fuzz Tone, onsterfelijk gemaakt door Keef’s riff van (I Can’t Get No) Satisfaction. Nu heeft Gibson dit legendarische mer.....meer »»

Nieuwe kleuren voor de Gretsch Junior Jet Bass

Met sexy namen!

De Gretsch G2220 Electromatic Junior Jet Bass II, zoals de bas volledig heet, heeft drie nieuwe kleuren met sexy namen. We stellen ze hieronder aan je voor. De G2220 is zeer betaalbaar en je kent het .....meer »»

40 jaar Squier

Fender's zusje komt met veel jubileummodellen

Squier bestaat 40 jaar. Nouja, de gitaren en bassen van het merk. En daarom komt Fender's goedkopere zusje met een aantal jubileummodellen. Daarnaast komt het merk met enkele actieve monsters......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken