Lost Frequencies wint MIA voor beste album

Lost Frequencies wint MIA voor beste album

Interview met Felix de Laet - dj-skills met liveband

De MIA's zijn uitgereikt. Balthazar kreeg de meeste publieksstemmen en werd tot beste alternative act gekozen. Arno kreeg van een jury de de Lifetime Achievement Award. En ook Stef-Kamil Carlens,de br.....meer »»

Poppunt wordt VI.BE

Nieuw Belgisch platform voor muzikanten

Op de Musicmakerredactie lazen wij altijd graag het Poppunt magazine. De Belgische popkoepel Poppunt organiseert al jaren prachtige events. Poppunt verdwijnt, maar de organisatie gaat onder de nieuwe .....meer »»

Release van de week: Drive By Truckers - The Unraveling

Vandaag verschenen - 31 januari 2020

De Amerikaanse band Drive By Truckers maakt al 25 jaar southern rock met gedreven songs en intens gitaarwerk. Na een pauze van drie jaar verschijnt vandaag het twaalfde album The Unraveling......meer »»

Servco Pacific nieuwe eigenaar van Fender

Gitaarbouwer krijgt ook boete van Britse mededingingsautoriteit

Servco Pacific, al sinds de jaren tachtig een belangrijke aandeelhouder van Fender, neemt een meerderheidsbelang in moederbedrijf FMIC door de overname van de aandelen van TPG Growth. De overname zal .....meer »»

Red House veiling groot succes

Instrumentveiling brengt bijna 50.000 euro op

Op onze website en facebook kon je al eerder lezen over de veiling, georganiseerd door Ruben Hoeke ten bate van het weeshuis in Ecuador waar topproducer en ex-Musicmaker-columnist Erwin Musper bij bet.....meer »»

Musicmaker's indruk van Eurosonic Noorderslag 2020

Nonchalance en Girl Power

Van 15 tot en met 18 januari was Groningen het decor van vierendertigste editie van Eurosonic Noorderslag. De Parel van het Noorden vormde voor een paar dagen het epicentrum van de Europese muziekscen.....meer »»

NAMM Show 2020 - Korg MS-20 FS

Full size re-issue van de MS-20 in 4 kleuren

De (sound van) de klassieke Korg MS-20 is de laatste jaren weer zo populair, dat het hoog tijd werd dat Korg met een fatsoenlijke full size reissue zou komen. De MS-20 Mini was toch iets te mini en de.....meer »»

Namm Show 2020 - Gibson USA en Acoustic

Original en Modern collecties breiden uit

Naast de Slash Collection presenteert Gibson ook uitbreidingen in de Original en Modern collectie, die zich nu ook uitbreiden naar Gibson Acoustic......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken