Tech 21 Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp

Tech 21 Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp

Moving Pictures 40 jaar oud

Het album Moving Pictures van Rush, waar onder andere Tom Sawyer, Limelight en YYZ op staat, is dit jaar 40 geworden. Tijd om dit te vieren met een pedaal......meer »»

Acustica Audio Eminence

freeware channelstrip

Acustica heeft een uitgebreid assortiment aan uitstekende processing plugins. Als je nu een user account aanmaakt krijg je de gratis Eminence channelstrip plugin......meer »»

Eastwood Hooky Bass 4 Pro

Nieuwe Eastwood bas voor Peter Hook

De zessnarige Eastwood Hooky 6 van Peter Hook was een groot succes, dat succes krijgt nu een vervolg in een viersnarige uitvoering......meer »»

Arturia Tape Mello-Fi

freeware lo-fi plugin

Mello als in Mellotron? Inderdaad, maar dan enkel het tape-effect. Vintage tapesound met extra's dankzij een gratis plugin van Arturia......meer »»

Kauffmann's nieuwe model is erg cozy

De Kauffmann gaat met de Cozy voor een vintage uitstraling en geweldige speelervaring

Na het succes van de S- en T modellen introduceert Kauffmann nu het eerste geheel eigen model: de Kauffmann Cozy. De Cozy-series bestaat uit vijf verschillende gitaren die allemaal dezelfde body en .....meer »»

Electro-Harmonix Nano Q-Tron Envelope Filter

Compacte envelope filter voor meerdere instrumenten

Ben jij op zoek naar een eenvoudig te gebruiken envelop filter? Zoek dan niet verder, Electro-Harmonix heeft iets compacts gemaakt......meer »»

RIP Phil Chen

Sessiebassist van onder meer Jeff Beck, Rod Stewart en Pete Townshend

De bekende sessiemuzikant Phil Chen is overleden. Hij zou met kerst 81 zijn geworden. Chen speelde met onder meer Jeff Beck, Rod Stewart, Pete Townshend en met Robby Krieger en Ray Manzarek van The Do.....meer »»

10 knelpunten die een succesvolle carrière in de weg staan

Bindu de Knock presenteert haar boek The Allround Musician

Muzikanten en een zakelijke instelling; sinds het begin der dagen bepaald geen gouden combinatie. Bindu de Knock weet er als advocate voor muzikanten en producers alles van. De voltallige Musicmaker-r.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken