Release van de week: Paul Gilbert - 'TWAS

Release van de week: Paul Gilbert - 'TWAS

Vandaag verschenen - 26 november 2021

Wie zegt dat kerstmuziek en de kunsten van een gitaarvirtuoos niet samengaan? Paul Gilbert bewijst dat dat prima kan. Hij liet zich inspireren door de manier waarop artiesten als Nat King Cole, Ella F.....meer »»

ESP opent showroom in Berlijn

Alle series vertegenwoordigd bij importeur Sound Service

In Berlijn is een showroom van ESP Guitars geopend, waar enkele van de meest exclusieve high-performance elektrische gitaren uit de Customshop van het merk te vinden zijn, naast topmodellen uit de Ori.....meer »»

Fender komt met vereenvoudigde Acoustasonic Tele

Mexicaanse Acoustasonic Player Telecaster

Fender heeft de Acoustasonic serie uitgebreid met de Acoustasonic Player Telecaster. Gebouwd in Ensenada, Mexico, biedt hij een gevarieerde set geluiden voor een toegankelijke prijs. Na vijf jaar van .....meer »»

Laat je gitaar gratis re-stringen tijdens Amsterdam Guitar Heaven

Actie van D'Addario en Keymusic - komende zaterdagmiddag 20 november

Laat je akoestische of elektrische gitaar gratis voorzien van nieuwe D'Addario snaren! Dat kan tijdens Amsterdam Guitar Heaven, komende zaterdag 20 november. .....meer »»

Release van de Week: Pip Blom

Vandaag verschenen: 12 november 2021

De Nederlandse indie-kroonprinses komt dan eindelijk met de opvolger van haar succesvolle debuutalbum Boat. Die oogstte verbluffend goede kritieken in binnen- en buitenland. Kan deze 'moeilijke tweede.....meer »»

Weer een nieuw Fuzzpedaal van Boss!

Waza Craft FZ-1w

BOSS introduceert de FZ-1W Fuzz, het nieuwste lid binnen de high-end Waza Craft-familie van compacte effectpedalen. De compleet analoge FZ-1W is tot stand gekomen door een grondige analyse van vele le.....meer »»

Release van de Week: Sylvie Kreusch - Montbray

Vandaag verschenen - 5 november 2021

Sylvie Kreusch brengt met haar debuutalbum Montbray spannende indie en opwindende alternatieve tracks. De nummers zijn gebaseerd op de pijn, wroeging en veerkracht die ontstonden na de relatiebreuk me.....meer »»

Fender komt met uitgebreide distortion en reverb pedalen

Duel Pugilist Distortion en Dual Marine Layer Reverb

De Duel Pugilist en Dual Marine Layer geven meer mogelijkheden aan de inmiddels bekende Pugilist en Marine Layer effectpedalen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken