No Man's land maakt tweede reeks sessies en panelleden bekend

Musicmaker presenteert songwriting workshop met Willem Smit en het Musicmaker Demopanel tie

Muzieknieuws 06-10-2022 12:19

No Man's Land is een muziekconferentie in Utrecht en op 7 december vindt alweer de tiende editie plaats. Na enkele online-conferenties is het evenement nu weer gewoon op locatie in TivoliVredenburg. Vandaag maakte de organisatie nieuwe sessies en panelleden bekend.

Foto's (c) No Man's Land

De Utrechtse muziekconferentie biedt een inspirerend programma voor aanstormende en gevestigde artiesten, muziekindustrieprofessionals, beleidsmakers en studenten. Deze jubileumeditie staat in het teken van de makers en jonge talenten, die kracht vinden in het gaan van hun eigen weg. Diegenen die non-conformistisch, en met een betrokken hart, nieuwe wegen bewandelen en deuren openen. Natuurlijk is Musicmaker weer mediapartner van en aanwezig op No Man's Land, met het Musicmaker demopanel, een-op-een gesprekken en een songwritingclinic met Personal Trainer's Willem Smit.



Vandaag maakte de organisatie de tweede reeks sessies en panelleden bekend. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er informatieve sessies over hoe je een creatief idee kunt financieren, alle ins and outs van TikTok als marketingtool en hoe een goede fondsaanvraag tot stand komt. Vanaf eind oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor Het Spreekuur. Hier krijg je de kans om een-op-een te sparren met een ervaren artiest of muziekprofessional. Zo kun je bijvoorbeeld in gesprek met Hanne Valckenaers, artiestenmanager van Eefje de Visser of Erroll Antonie, A&R
manager bij BMG Rights Management. 



Gevorderde makers en aanstormende muziekindustrieprofessionals kunnen met Shishani, Jairzinho, Paul Sinha en Tim Tóth (Warner Music Benelux) de voor- en nadelen van een independent pad onderzoeken en bepalen hoe een droomdeal eruit ziet. Met o.a. Naaz en Joey Ruchtie (Eurosonic Noorderslag) worden verschillende aanvliegroutes verkend om territorium uit te breiden, bijvoorbeeld door een focus op live spelen, muziek uitbrengen of doorbreken door middel van social media of talentenjachten. Met de stijgende aandacht voor seksueel  grensoverschrijdend gedrag en andere toxische gebeurtenissen die op de werkplaats kunnen plaatsvinden, is het noodzakelijk om hier  openhartig een gesprek over te voeren met gevestigde makers, muziekindustrieprofessionals en beleidsmakers. Onder andere Aafke Romeijn en LAKSHMI sluiten aan om praten over grenzen op de werkvloer én binnen muziek als kunstuiting.

Bekijk het programma via deze link.
Tickets zijn nu verkrijgbaar. Young Professional Tickets (t/m 25 jaar) kosten €15,00 excl. servicekosten en Regular Tickets kosten €25,00 excl. servicekosten.

zoeken
zoeken