Update voor midi standaard aangekondigd

Update voor midi standaard aangekondigd

auto configuratie en hogere resolutie

De MIDI standaard bestaat al sinds 1983 en is sindsdien in essentie hetzelfde gebleven. Toch wordt er af en toe wel aan gesleuteld. De Midi Manaufactures Association kondigde recent zelfs een belangri.....meer »»

Microfoonvandalisme

Idles probeert Aston mics te slopen

The Who was in de jaren 60 al berucht vanwege het slopen van hun podiumapparatuur. De Britse band Idles probeerde recent of ze een stel microfoons van Aston konden slopen.....meer »»

Volledig spectrum Tama Oak Lab stokken vernieuwd

Meer dan zomaar een eikenhouten stok

Drumstokken van Japans Eiken zijn al populair sinds de jaren zestig en ook Tama maakt ze al heel wat jaren. Onlangs werd het hele spectrum aan eiken stokken vernieuwd. Bij het ontwerpen van de nieuwe .....meer »»

James Neligan's Bessie serie

Gemaakt voor op het podium

James Neligan biedt met de gitaren uit de Bessie serie betaalbare instrumenten die zijn gemaakt en uitgerust voor podiumgebruik......meer »»

Interview: Sessielegende Michael Landau

'Ik hou niet van nutteloze noten'

In de jaren tachtig was Michael Landau de go-to sessiemuzikant in Los Angeles als je vernieuwend gitaarspel zocht. Joni Mitchell, Michael Jackson, Pink Floyd en Miles Davis - om er maar een paar te no.....meer »»

PRS presenteert 2019 modellen

Nieuwe versie van Paul's Guitar

PRS noemt het de eerste ronde van nieuwe 2019 modellen die nu zijn gepresenteerd, dus we kunnen nog meer verwachten, maar we kunnen ons al verheugen op de nieuwe versie van Paul's Guitar, een CE 24 Se.....meer »»

Interview: Michel van Schie

Beste sessiemuzikant van Nederland

Hij is een van de meest gevraagde bassisten van Nederland en werkte samen met onder meer Anouk, Candy Dulfer, Alain Clark en Trijntje Oosterhuis. Ook is hij de vaste bassist van The Voice of Holland e.....meer »»

In de studio met Wild Romance

Een kijkje achter de schermen tijdens de opnames van No Time

Wild Romance, met voormalige leden van Herman Broods band, staat dankzij de documentaire Buying The Band weer volop in de schijnwerpers. De groep, die tegenwoordig wordt aangejaagd door zakenman/drumm.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken