ESP maakt 2019 modellen bekend

ESP maakt 2019 modellen bekend

Nieuwe gitaren in de Signature, USA, E-II & LTD Deluxe series

Het Japanse ESP laat elk jaar op de NAMM Show een enorme hoeveelheid aan nieuwe modellen zien, maar dit jaar hoeven we niet te wachten tot de laatste week van januari, want ESP heeft nu zijn 2019 mode.....meer »»

Singularities Free Live Pack voor Ableton 10

gratis Live instruments racks van klassiek synths

Singularities is een collectie gratis instrument racks door Ableton's sound designer Huston Singletary.....meer »»

Aston Stealth

Dynamische microfoon met ingebouwde pre-amp en vier karakters

Een paar jaar geleden hadden we nog nooit van Aston Microphones gehoord, maar inmiddels is het Engelse bedrijf dankzij slimme P.R. en vooral uitstekende producten een stuk bekender geworden. Hun nieuw.....meer »»

Victory brengt The Super Kraken uit

VX100 top borduurt voort op de compacte Kraken uit 2015

Victory Amplification heeft The Super Kraken VX100 aangekondigd, een 100-watt, tweekanaals all-tube gitaartop met drie modes......meer »»

Je muziek op USB, CD of...

Tapes Amsterdam begon met cassettebandjes dupliceren

Meer dan dertig jaar leveren ze al geluids- en datadragers. Tapes uit Amsterdam. De naam dateert uit de tijd dat het bedrijf cassettebandjes dupliceerde. Al gauw was het natuurlijk de cd die de maatst.....meer »»

IM Joe Osborn

Unsung hero overleden

Op 14 december overleed sessiebassist Joe Osborn. Hij werd 81 jaar oud. Osborn is een van die unsung hero's in baswereld, van wie je zeker baslijnen kent en iedereen heeft wel een album in de kast sta.....meer »»

Het kerstnummer van Musicmaker is uit

Dubbelnummer januari-februari - tot 24 december met speciale aanbieding!

In de nieuwe Musicmaker zijn we backstage bij Within Temptation; we spreken de gitaartech, de geluidstechnicus en natuurlijk de band zelf over hun perfecte liveshow. Een 6-pagina feature! Musicmake.....meer »»

The Grand East

DIY een topplaat maken en uitbrengen

Het wordt steeds moeilijker om je album te laten uitbrengen door een label. Dat ondervonden ook de mannen van rock & soulband The Grand East, en dat terwijl ze een succesvolle live-act zijn en hun nie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken