Lag Tramontane T90 akoestische gitaren

Lag Tramontane T90 akoestische gitaren

Bijzondere folkserie

Ben je op zoek naar een gitaar die geschikt is voor folk, blues en rootsstijlen, dan kan de Lag Tramontane serie weleens heel aantrekkelijk zijn......meer »»

Lucille komt terug

Gibson kondigt nieuwe versie aan van BB Kings gitaar

In samenwerking met de B.B. King Family Trust heeft Gibson een gelimiteerde editie uitgebracht van Lucille, BB Kings signature gitaar, nu in Alpine White......meer »»

In de studio met Grammy nominee Larry Klein

De belangrijkste gear op Thomas Dybdahl's All These Things

Omdat Larry Klein is genomineerd voor een Grammy voor Producer Of The Year (het zal dan zijn vijfde Grammy worden), laten we je meekijken met de gear die hij en de Noorse singer-songwriter Thomas Dybd.....meer »»

Gigstarter Artist Of The Year

Grootse finale in Sugar Factory

Zaterdag 8 december kun je in Sugar Factory in Amsterdam drie te gekke bands bewonderen. Zij strijden dan om de titel Gigstarter Artist Of The Year 2018. Musicmaker is partner van dit event en we hebb.....meer »»

Hagstrom pakt uit met nieuwe akoestische gitaren

Dalarna II en Siljan II

Hagstrom is vooral bekend van zijn elektrische gitaren en basgitaren, maar ook op hun akoestische modellen vind je de specifieke kenmerken die een gitaar een Hagstrom maken. Het Zweedse merk heeft onl.....meer »»

Fender lanceert nieuwe serie: de American Performer

Vintage uiterlijk & nieuwe technologie

Begin december kondigde Fender de American Performer Series aan, hun betaalbaarste reeks van in de VS gebouwde gitaren en bassen en daarmee de opvolger van de American Special Series. De reeks bestaat.....meer »»

WIES wint Amsterdamse Popprijs

Nieuwe nederpopband valt in de prijzen

Indiepoptrio WIES heeft de 23e editie van de Amsterdamse Popprijs gewonnen. De finale vond plaats op zaterdag 1 december 2018 in Melkweg, Amsterdam......meer »»

Amped Studio 2

Web daw met WAM plug-ins

Als je overal aan je songs wilt kunnen sleutelen moet je een laptop of een tablet meeslepen. Maar er zijn alternatieven in de vorm van browser-based daws, waarop je met elk apparaat dat internet toega.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken