aanmelden
De inzendtermijn hiervoor is helaas verstreken...
De uitslag vind je in Musicmaker 463!
Natuurlijk zorg je ervoor dat je muziek online te vinden is, maar een mooi pakket cd's en usb-sticks blijft een perfect middel om je muziek aan de man te brengen. In samenwerking met Tapes Amsterdam bieden wij je de kans op een geweldig promopakket usb-sticks en cd's t.w.v. 425,-!
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

Cd's en usb-sticks met je eigen muziek zijn nog altijd een must als je je muziek aan de man wilt brengen. Of je ze nu opstuurt naar de redactie van Musicmaker in de hoop op een recensie, aan een boeker van een zaal geeft zodat hij/zij je niet vergeet, of dat je ze verkoopt bij optredens. En voorzien van je eigen opdruk zien ze ook nog eens geweldig uit!
Als jij straks dit mooie promopakket wint, krijg je het volgende thuisgestuurd:

-100 geperste cd’s, full colour bedrukt, met kartonnen wallet, ook full colour bedrukt.
-50 usb-sticks 4 GB, cool houten model Dimension, met opdruk in maximaal 4 PMS-kleuren (in overleg kan een ander model usb-stick gekozen worden door de winnaar)
Zie de modellen usb-sticks op www.tapes.nl of www.usbofferte.nl.


WAT MOET JE DOEN?
Om straks een mooie voorraad fantastisch uitziende cd’s en usb-sticks met je eigen muziek te krijgen, hoef je slechts het volgende te doen:

Stuur voor maandag 17 december een toffe foto van je act of je band naar prijs@musicmaker.nl. Vergeet je gegevens niet en zet in de onderwerpsregel 'Tapes'. Ja, da's alles! Succes!