Muzikant in het Nieuws: Judy Blank

Muzikant in het Nieuws: Judy Blank

Als eerste Nederlandse solo-artiest op AmericanaFest in Nashville

Judy Blank heeft de prairie-wind in haar rug. Ze stond in januari op Noorderslag, in maart op SXSW in Austin en haar singles - zoals de meest recente, genaamd Goldmine - komen met regelmaat voorbij op.....meer »»

Xvive U3C

Draadloos met je condensatormic

Je consensatormicrofoon uitrusten met een zender? Het kan goed, licht en betaalbaar met de U3C van Xvive......meer »»

Cort GB74

Koreaans werkpaard

Cort biedt met de GB74 een klassiek ogende bas aan, met een eigenschap die je niet vaak in bassen ziet: de keuzen tussen twee Jazz-elementplaatsingen of gewoon beide tegelijk. .....meer »»

Sire Acoustics

Betaalbaar, akoestisch en natuurlijk

Sire is onder bassisten inmiddels een gearriveerd merk, met mooie en betaalbare basgitaren. Niet voor niets verbindt meesterbassist Marcus Miller zijn naam met het merk. Sire start nu met een serie ak.....meer »»

Mooer MTC 2 Tone Capture GTR

Zeven gitaren in een doosje

Het begon met Kemper en de opmars is niet tegen te gaan: het werken met IRs, oftewel Impulse Responses. Met dit systeem sla je de sounds - of eigen samples - van je speakerkast of versterker op, zodat.....meer »»

Fender markeert 50 jaar Woodstock met Jimi Hendrix Stratocaster

Customshop replica van "Izabella"

Izabella, de gitaar waarmee Jimi Hendrix op Woodstock het Amerikaanse volkslied vertolkte en de laatste gitaar die hij live gebruikte, is door Fenders customshop in een gelimiteerde oplage van 250 stu.....meer »»

Zeppelin Design Labs Altura MKII Midi Theremin

Compacte Theremin-style gesture controller

De Altura MKII is een controller die je net als de Theremin met handgebaren kunt bespelen. Klanken komen er niet uit, wel mididata......meer »»

Release van de Week: King Gizzard & The Lizard Wizard - Infest The Rats Nest

Vandaag verschenen - 16 augustus 2019

Vorig jaar rond deze tijd stond King Gizzard & The Lizard Wizard nog op een zonning Lowlands. maar daar hebben we het vandaag niet over. Waar we het wel over gaan hebben is de nieuwe plaat Infest The .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken