Voor wie het compact wil: de Mooer GE150

Voor wie het compact wil: de Mooer GE150

Multieffect met expressiepedaal

In augustus testten we de Mooer GE300, een uitgebreid multi-effect, compleet met versterkermodeling, speakerkabinet IR’s en de Tone Capture-functie, waarmee je de karakteristieken van een gitaar, ve.....meer »»

Release van de Week: Wilco - Ode To Joy

Vandaag verschenen - 4 oktober 2019

Wilco bestaat alweer een jaartje of 25, maar weet zich als geen ander telkens te blijven vernieuwen. Dat heeft de band, die zijn inspiratie grotendeels haalt uit Amerikaanse rootsmuziek, een zeer trou.....meer »»

Aquarium Sessions met Will & The People

Video's nu uit - Interview in komende editie Musicmaker

Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. Hier bevindt zich ook een kleine ruimte die vanwege zijn grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. Daar maken we onze .....meer »»

M-Audio AIR Series

USB-C audio interfaces met lage latency

Nieuw bij M-Audio zijn 4 high-speed usb interfaces in de Air serie. Met Crystal mic preamps, lage latency en ook heel betaalbaar......meer »»

John Patitucci ontvangt Lifetime Achievement Award

Virtuoze bassist neemt prijs in ontvangst.

John Patitucci geldt als één van de meest toonaangevende bassisten op het gebied van jazz en fusion. Zowel op de basgitaar als contrabas heeft hij jarenlang artiesten begeleidt en een solide carriè.....meer »»

EBS BassIQ Blue Label

Analoog, inspirerend en maf

Het zweedse EBS komt met de nieuwe BassIQ Blue label. Zoek je autowah of Funkadelic-achtige synthbassgeluiden? Lees dan vooral verder! .....meer »»

Tannoy Gold Series

Nieuwe 'dual cencentric' studiomonitors van Tannoy

Tannoy maakt al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw studiomonitors. Nu introduceren ze de nieuwe betaalbare versie van hun befaamde Gold Series.....meer »»

Jackson JS Bassen

Nieuwe serie bassen van Jackson

Als je naar een concert gaat of een jamsessie zul je niet zo snel bassen (of gitaren) van het merk Jackson tegenkomen. Niet dat het merk niet populair is, in tegendeel! Bassist David Ellefson zweert b.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken