My Baby wint Gouden Notekraker 2019

My Baby wint Gouden Notekraker 2019

Collega-muzikanten roemen de live-prestaties van het eclectische rocktrio

Mede dankzij talloze tournees en bijzondere shows heeft rocktrio My Baby op dinsdagavond 24 september 2019 de Gouden Notekraker 2019 in ontvangst mogen nemen. De Gouden Notenkraker wordt jaarlijks uit.....meer »»

Ruben Hoeke zet veiling op ten behoeve van Ecuadoraans weeshuis

Instrumenten en diensten van bekende muzikanten ter veiling

Gitaarvirtuoos Ruben Hoeke mobiliseert de Nederlandse muziekscene voor een veiling. Hij benaderde vele bekende Nederlandse muzikanten met de vraag of zij hiervoor een instrument of een ander attribuut.....meer »»

mifki miRack modulaire synth voor iOS

VCV Rack gebaseerde modular voor iPad

VCV Rack is een uitstekende gratis, software modulaire synth waarmee we recent in Interface een workshopserie hebben gedaan. Nu is er een op VCV gebaseerde app voor de iPad die miRack heet......meer »»

Paradise City tour en documentaire door Mario Goossens

Uitzendingen op Canvas en tour door België

In de docureeks Paradise City op Canvas tv gaat Mario Goossens van Triggerfinger op zoek naar de helende kracht van muziek in steden die geteisterd werden door natuurrampen of door toedoen van de mens.....meer »»

Analog Solutions Colossus

Gigantische analoge droomsynth

Als je van analoge synthesizers houdt hou je waarschijnlijk van grote apparaten met lekker veel lampjes, knoppen en metertjes zoals ze die in de jaren 60 en 70 maakten. In dat geval is de splinternieu.....meer »»

Programma No Mans Land

27 november: Musicmaker is partner

Wil je je laten inspireren door ervaren muzikanten en profs uit de muziekbusiness, je demo laten beoordelen en sowieso een leerzame middag beleven? Hou dan woensdagmiddag 27 november vrij. Dan ga je n.....meer »»

Langverwachte Pearl eMerge elektronische drums nu leverbaar

Bijzondere samenwerking tussen Pearl en Korg

Pearl introduceerde vorig jaar tijdens een speciaal evenement in Venlo een fonkelnieuw elektronisch drumstel: de e/Merge. Per vandaag, 21 september 2019, is de kit in twee versies leverbaar en overal .....meer »»

Presonus PX-1 en PM-2 studiomicrofoons

Nieuwe budget condensatormicrofoons

Het lijkt wel of condensatormicrofoons steeds goedkoper worden. Zo kosten de nieuwste PreSonus mics slechts 130 Euro.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken