Erica Synths SYNTRX

Erica Synths SYNTRX

Modulaire analoge synth met digitale patch matrix

Het uiterlijk doet heel erg denken aan de EMS Synthi AKS, maar de Erica Synths SYNTRX is zeker geen Synthi clone......meer »»

De Guitar Summit in Mannheim pakt het groots aan

129 workshops, 248 standhouders, 473 merken, 2 concertavonden

Met Gitarist, De Bassist en Musicmaker zijn we dit weekend op de Guitar Summit. Om te kijken of deze beurs annex workshop-event een evenement is om volgend jaar ook met onze titels mee samen te werken.....meer »»

Release van de Week: The Analogues - Abbey Road

Vandaag verschenen - 27 september 2019

The Analogues maken er een kunst van om The Beatles tot in detail na te spelen. Is er in een nummer één klap van een belletje nodig? Muzikaal brein en bassist Bart van Poppel reist desnoods per ezel.....meer »»

Reverb Drummachines The Complete Collection

Alle sounds en patterns van 53 drummachines gratis

Reverb is een bedrijf dat via hun website allerlei apparatuur verkoopt. Nu geven ze echter een heel groot pakket aan samples van maar liefst 50 drummachines weg .....meer »»

Vierde generatie KRK Rokit studiomonitors - de G4-serie

De kleinste voor 199 euro, de grote drieweg voor 549 euro

De Rokit serie studiomonitors is al jarenlang erg populair. KRK blijft met de kreet ‘it is Rokit science’ steeds sleutelen aan de modellen en zo zijn ze bij de vierde generatie aangekomen. De G4.....meer »»

Cites-regulering voor palissander verdwijnt

Palissander - rosewood - van de rode lijst voor instrumenten

Palissander – rosewood dus – staat niet meer op de rode lijst van CITES. Speciaal voor muziekinstrumenten is er een uitzondering gemaakt, die per direct ingaat. Dit scheelt ontzettend veel kosten .....meer »»

Erica Synth Pico System III

Betaalbare modulaire synth in desktop of Eurorack uitvoering

Er komen steeds meer betaalbare en compacte modulars. Zo presenteert Erica Systems de Pico System III voor 450 Euro.....meer »»

Loopmasters presenteert grensverleggende update van on-line soundbrowser Loopcloud - Loopcloud 5

Versie 5 nu met nieuwe plug-ins, effecten, editing en cloud-opslag

Loopcloud is een app/plug-in waarmee je direct vanuit je daw milljoenen loops en samples kunt doorzoeken, beluisteren en editten, gewoon terwijl je werkt aan je song. Volgens Loopmasters eigenaar Mat.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken