aanmelden
Sire Acoustics
Betaalbaar, akoestisch en natuurlijk
Merknieuws 20-08-2019 11:52
Sire is onder bassisten inmiddels een gearriveerd merk, met mooie en betaalbare basgitaren. Niet voor niets verbindt meesterbassist Marcus Miller zijn naam met het merk. Sire start nu met een serie akoestische gitaren. Zullen deze de populariteit van de bassen evenaren?

De afgelopen jaren bestormde Sire – het basmerk van Marcuc Miller – podia, oefenruimtes en muziekscholen. Met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding kon je als bassist bijna niet om het merk heen en er bijven nieuwe modellen komen.

Maar het merk gaat verder. Sire Acoustics levert twee modellen in twee kleuren, twee houtcombinaties, twee elementsystemen en die zijn allemaal te combineren wat zestien verschillende gitaren oplevert. Beide elementsystemen, het Zebra 7-systeem met undersaddle piëzo en magnetisch klankgatelement of het SIB-systeem met undersaddle piëzo en contactmicrofoon, klinken volgens het merk supernatuurlijk.

Er is een dreadnought- en een grand auditorium-model in massief sparren/mahonie of massief sparren/palissander/ebben. Qua kleur heb je de keuzes uit het klassieke naturel en dito sunburst.

De gitaren beginnen bij € 349,- mét ingebouwde voorversterker.

Sire-website
TMA-website