Interview Vedran Mirčetić van De Staat in Musicmaker - extra's bij het interview

Interview Vedran Mirčetić van De Staat in Musicmaker - extra's bij het interview

‘Soms moet je eigenwijs zijn’

Ze noemen hem ook wel ‘de pedalen-koning’: Vedran Mirčetić, gitarist van De Staat. Hij deed een workshop voor ons op Amsterdam Guitar Heaven, waar hij zijn pedalboard uitgebreid toelichtte. Na.....meer »»

Star's Music in Brussel breidt uit

Keyboards en homestudio gear

Star's Music heeft in 2020 de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² aan homestudio gear en synths, gitaren en basgitare.....meer »»

Onze nieuwe columnist Willem Wits!

Musicmaker verwelkomt drummer en zanger van Ciao Lucifer

In de vorige editie van Musicmaker las je over hem als ene helft van het duo Ciao Lucifer, dat onlangs het album Good News uitbracht en nu flink aan het touren is door Europa en vanaf maart de Nederla.....meer »»

Bij de laatste column van Guido: 12 studiotips in Musicmaker

De twaalf van Guido Aalbers

In de nieuwste editie van Musicmaker lees je de laatste column van producer Guido Aalbers. Wij redactieleden hebben hebben ontzettend veel van hem geleerd of bevestigd gekregen over werken in de studi.....meer »»

Nieuwe geavanceerde mini-PA, de JBL PRX900

Drie actieve tweewegluidsprekers en twee actieve subwoofers

JBL introduceert een serie actieve luidsprekers en subwoofers die multi-inzetbaar is. .....meer »»

Arturia pakt uit: MiniFreak, MiniLab, MiniFuse, Augmented Piano

En als extra de MiniFreak V software

Arturia presenteerde in een klap vier producten, de MiniFreak synth, de MiniLab 3 usb midicontroller, de MiniFuse 4 audio-interface en de Augmented Grand Piano. Bovendien is er nu ook de software-emul.....meer »»

Kasper van Kooten strijdt voor meer muziekonderwijs

Stichting Méér Muziek in de Klas

Voor ons muzikanten is het nog steeds onbegrijpelijk dat muziek op scholen of niet of slechts een beetje onderwezen wordt. Kasper van Kooten is ambassadeur voor de Stichting Méér Muziek in de Klas e.....meer »»

SSL 12

Ruimer bemeten

Na de eerdere 2 en 2+ usb interfaces pakt SSL het groter aan met de nieuwe SSL 12. Meer inputs, Adat aansluiting en een ingebouwde talkback, het is het vlaggenschip onder SSL’s audio interfaces......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken