Nieuwe geavanceerde mini-PA, de JBL PRX900

Drie actieve tweewegluidsprekers en twee actieve subwoofers

Merknieuws 06-12-2022 16:35

JBL introduceert een serie actieve luidsprekers en subwoofers die multi-inzetbaar is.

De JBL PRX900 serie actieve luidsprekers en subwoofers brengt professionele draagbare PA-prestaties naar een nieuw niveau met geavanceerde akoestiek, uitgebreide DSP, hoog vermogen en duurzaamheid en volledige BLE-bediening via het JBL Pro Connect-ecosysteem.

De lijn, die drie actieve tweewegluidsprekers en twee actieve subwoofers omvat, is volledig vanaf de grond opgebouwd en wordt aangedreven door ultra-efficiënte 2000-watt (piek) klasse D-versterkers. De serie levert helderheid en definitie bij maximaal volume, met verbeterde spreiding en fijne lage frequenties. De PRX900-serie is geschikt voor DJ's en bands, podia en verhuurbedrijven.

Alle modellen in de reeks maken gebruik van JBL's nieuwe eigen drivers, waarbij de hoge frequenties worden verzorgd door de gepatenteerde 2408H-2 1,5-inch compressiedrivers van het bedrijf. De klasse-D versterkers in de PXR900 zorgen voor akoestische helderheid en definitie met minimale vermogenscompressie, zelfs bij de allerhoogste volumes.

Ook geeft JBL gebruikers de optie om de serie op meerdere manieren te besturen. Zo kun je zowel gebruik maken van het lcd scherm op het systeem zelf als de JBL Pro Connect app. De app maakt de bediening van maximaal 10 luidsprekers uit de PRX900, PRX ONE, EON ONE MK2 en EON700 series mogelijk en biedt ook extra functies zoals luidsprekergroepering en snapshots.

Bekijk de video's hieronder waarin de JBL Pro PRX900 serie wordt geïntroduceerd en uitgebreid wordt doorgenomen: 

Importeur: Harman (jblpro.com) | Richtprijs: diverse

zoeken
zoeken