NAMM 2024: Sire Bassen

NAMM 2024: Sire Bassen

V-Z-F-G-U

Sire heeft een nieuwe lading bassen voor ons waarvan sommige modellen zeker bekend zullen voor komen........meer »»

NAMM 2024: Taylor viert 50 jaar van hoogwaardige akoestische gitaarbouw

Zes prachtige jubileummodellen in beperkte oplage zetten het feest luister bij

De viering van het 50-jarige jubileum van Taylor is officieel van start gegaan met de presentatie tijdens de NAMM van zes limited edition-modellen. "Deze speciale gitaren voor de 50e verjaardag zijn e.....meer »»

NAMM 2024: Danelectro Red Hot Longhorn Bass

Een toffe, nieuwe variatie

This bass is what? Red hot! Door Victoria de Angelis van Maneskin is de Longhorn weer razend populair. We dachten heel even met een signature te maken te hebben, maar nee. Het is gewoon een toffe, nie.....meer »»

NAMM 2024: Nieuwe kleuren en een custom shop bij Music Man

Zoals we in het nieuwsartikel over Sterling by Music Man al vertelden: Amerikaanse Music Man's zijn - net als Amerikaanse Laklands - alleen nog maar rechtstreeks te krijgen. Misschien ontstaat er wat .....meer »»

NAMM 2024: Een nieuwe serie combo's van Darkglass

Darkglasspedalen vind je op de pedalenborden van de groten der aarde, de zolderkamerbassist en de kroegenspeler. De versterkers waren de afgelopen jaren populair en daar is een reeks combo's bijgekome.....meer »»

NAMM 2024 Supercritical Redshift 6

Van Eurorack naar desktopsynth

Het Finse Supercritical houdt zich vooral bezig met eurorackmodules, maar nu gebruiken ze elementen uit die modules voor een nieuwe ‘variable character’ desktopsynth. .....meer »»

NAMM 2024 Cranborne Audio Carnaby HE2

Harmonische eq voor je rack

Een tijd terug introduceerde Carnaby hun eerste harmonic EQ. Nu is er een tweekanaals 19 inch versie die lekker ruim opgezet is en ook via een plugin kan worden bediend .....meer »»

NAMM 2024 Harrison System-500

Mixerelementen voor lunchbox

System 500 ook wel lunchbox genoemd, is een handige en relatief goedkoop systeem om een collectie processors in een behuizing met voeding te plaatsen. Harrison waagt zich voor het eerst op het 500-pad.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken