Probleemloos stroom voor je pedalboard

Probleemloos stroom voor je pedalboard

RockBoard ISO Power Block V10 multivoeding

RockBoard heeft de nieuwe ISO Power Block V10 aangekondigd - een nette oplossing voor het gelijktijdig voeden van maximaal 10 effectpedalen met geavanceerde filtertechnologie om ruis te verminderen.....meer »»

Meinl Byzance Equilibrium hihat

Signature hihat voor Matt Garstka

Animals As Leaders-drummer Matt Garstka mag zich inmiddels een van de grote namen noemen als het gaat om drummers met een weergaloze techniek. Veel van Garstka’s spel draait om bijtende accenten en .....meer »»

Akai Force en Ableton Live

Betaprogramma voor diepgaande integratie met Live

Tijdens de laatste NAMM-show presenteerde Akai Pro hun nieuwe Force controller/workstation. Force werkt standalone maar moet ook fungeren als controller voor Ableton Live. Voor de benodigde software i.....meer »»

KRK Audio Tools app

Stel je KRK monitors perfect af met de nieuwe app

Met de gratis KRK Audio Tools app is het mogelijk om je KRK Rokit G4 speakers perfect af te stemmen op je luisterruimte en om de opstelling en aansluiting van alle monitors te controleren.....meer »»

Gratis Hand Bells van Spitfire Audio

Bells en veel meer gratis plug-ins met samples van Spitfire

Spitfire Audio brengt elke vrijdag een nieuwe gratis plug-in uit met leuke en bruikbare sounds. De nieuwste plug-in in deze serie heet Hand Bells.....meer »»

Summer NAMM 2019: Ampeg Heritage 50th Anniversary SVT

Ampeg's vlaggenschip is jarig

De Ampeg SVT bestaat 50 jaar en daarom lanceerde het Amerikaanse merk - dat tegenwoordig in handen van Yamaha is - een nieuwe versie op de Summer NAMM. Misschien is het wel de beste SVT ooit?.....meer »»

Ableton CV Tools - integreer Live en cv gate apparatuur

Ableton CV Tools demovideo's van Moog

CV Tools is een set van 10 Max for Live devices die je kunt gebruiken met Live 10 Suite. Met deze devices kun je pitch, control, clock en trigger CV signalen versturen en ontvangen om zo externe appar.....meer »»

Kemper presenteert Profiler Stage

Volledige Kemper aan je voeten

Door zijn Profiler en Remote samen te voegen, creëert Kemper een krachtige en flexibele Stageversie, ideaal voor livegebruik......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken