aanmelden
Probleemloos stroom voor je pedalboard
RockBoard ISO Power Block V10 multivoeding
Merknieuws 07-08-2019 16:22
RockBoard heeft de nieuwe ISO Power Block V10 aangekondigd - een nette oplossing voor het gelijktijdig voeden van maximaal 10 effectpedalen met geavanceerde filtertechnologie om ruis te verminderen

De Power Block V10 heeft 10 geïsoleerde en sterk gefilterde aansluitingen: acht van 9 volt met een maximale stroomsterkte van 150 mA elk, en twee van 18 volt met een maximale stroomsterkte van 400 mA elk.  

Elke aansluiting is beveiligd tegen kortsluiting, waardoor je je favoriete handbedrade fuzz gewoon kunt blijven gebruiken. Heb je onverhoopt een kortsluiting in een pedaal, dan gaat bij de desbetreffende 9V-aansluiting een led’je branden en wordt die aansluiting geïsoleerd  zodat je probleemloos met je andere effecten kunt doorgaan. 

De RockBoard ISO Power Block V10 wordt geleverd met een 18V netadapter met regionale stekkeradapters (EU, UK, US/CA, AU/NZ), tien stroomkabeltjes en twee Y-kabels (blauw en wit) voor het overbruggen van twee aansluitingen om respectievelijk de stroomsterkte en het voltage te verdubbelen.

De PowerBlock V10 wordt half september in de winkels verwacht.

Meer info:
RockBoard