aanmelden
Kemper presenteert Profiler Stage
Volledige Kemper aan je voeten
Merknieuws 24-07-2019 11:21
Door zijn Profiler en Remote samen te voegen, creëert Kemper een krachtige en flexibele Stageversie, ideaal voor livegebruik.

De PROFILER Stage is geen accessoire, het is een complete Kemper Profiler + Remote ineen. Dus biedt hij dezelfde eigenschappen en sounds als de bekende Profiler top- en rackversies, en zelfs een beetje meer.

De Profiler Stage komt geladen met honderden Profiles van de beste gitaarversterkers in de wereld, gemaakt onder perfecte omstandigheden in professionele studio's wereldwijd.

De combinatie van versterker en Remote maakt het mogelijk om je sounds (performance genoemd) te bedienen, beheren en programmeren. Daarnaast kan je per performance effecten aan en uitzetten en 'morphen' tussen verschillende sounds, allemaal op een intuïtieve manier. Het programmeren is volgens Kemper zelfs eenvoudiger dan het toevoegen van een contact in je telefoon.

Het scherm is ontworpen om op elk podium, donker of zonovergoten, goed leesbaar te zijn en de behuizing is gebouwd om de zwaarste toer aan te kunnen. Specifieke knoppen bedienen de tunermodus, looper en taptempo.

Er kunnen maximaal vier expressiepedalen worden aangesloten om diverse parameters van je sound te regelen. Ook kan je externe schakelaars aansluiten voor nog meer schakelfuncties.


De Profiler Stage heeft stereo monitoruitgangen voor aansturen van twee FRFR- of gitaarkabinetten. Twee stereo-effectloops maken het mogelijk om zowel de pedalen als studio-effecten aan te sluiten.

Zie hier een uitgebreide introductie van alle mogelijkheden van de Profiler Stage:

Meer info: kemper-amps.com