Bijles gitaaronderhoud met Guitar Tech Tips van Thomann

Bijles gitaaronderhoud met Guitar Tech Tips van Thomann

Zelf gitaar onderhouden aan de hand van video’s

Geef iemand een vis en er kan één dag gegeten worden. Leer iemand om te vissen en er is voor altijd genoeg te eten. Daar is vast ook een versie van die over muzikanten gaat. Als het aan Thomann ligt.....meer »»

Gitarist Ruben Hoeke helpt kwetsbare kinderen aan een gratis gitaar

'Geef een gitaar aan een kind'

Met een facebookactie hoopt gitarist Ruben Hoeke zoveel mogelijk kinderen een gitaar te kunnen geven. Hij startte de actie, omdat hij zelf vond dat hij er wel wat uit zijn collectie kon missen. Inmidd.....meer »»

Tom Petty SJ-200 Wildflower signaturegitaar

Gebouwd in de Gibson Acoustic Custom Shop in Montana

Hoewel de slagplaat je misschien doet denken aan Kiss, maakte Gibson toch echt ter ere van Tom Petty een speciale 'Tom Petty SJ-200 Wildflower' akoestische gitaar. De gitaar is geïnspireerd door de g.....meer »»

Komende zaterdag 27-3 - Keys & Frequencies online event

7 gelijktijdige streams van 14:00 tot 20:00 in dit synthesizer- en muziekproductie-event van Thomann

Na het succes van Thomann’s Synth Reactor event vorig jaar, komt de webwinkel nu met Keys & Frequencies. Dit gratis online event is gericht op liefhebbers van sounddesign, muziekproductie en de cult.....meer »»

Line 6 HX Stomp XL en POD Go Wireless

Nieuwe producten van Line 6

De Line 6 HX Stomp is een populair multieffect dat je door zijn compacte formaat makkelijk aan je pedalboard kan toevoegen. Met zijn drie voetschakelaars staat hij wel ver af van de grotere Helix Floo.....meer »»

Recap ESNS showcases - kijk ze terug, met o.a. Typhoon x Sven Hammond, Nana Adjoa en Lous and the Yazuka

Verslagen en video's van een schitterende online-editie van Eurosonic Noorderslag - 13-16 januari 2021

Elke avond tientallen showcases van woensdag 13 januari tot en met zaterdag 16 januari, waren gratis te volgen via de livestream vanaf vier podia tegelijk. En voor professionals overdag de conferentie.....meer »»

Source Audio SA250 Ultrawave Processor

Moderne digitale multibandprocessor

Als we het hebben over digitale pedalen kan je een verdeling maken tussen merken die klassieke sounds nabootsen en merken die met de digitale techniek nieuwe mogelijkheden en sounds creëren......meer »»

Fender Acoustasonic Jazzmaster

De nieuwste gitaar in de Acoustasonic lijn van Fender

Na de Stratocaster en de Telecaster, maakt Fender nu ook een Acoustasonic Jazzmaster. Het lijkt erop dat dit model sterk zal verschillen van de vorige twee, natuurlijk in uiterlijk, maar ook in geluid.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken