Tech 21 Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp

Moving Pictures 40 jaar oud

Merknieuws 23-12-2021 10:57

Het album Moving Pictures van Rush, waar onder andere Tom Sawyer, Limelight en YYZ op staat, is dit jaar 40 geworden. Tijd om dit te vieren met een pedaal.

In 2021 is het album Moving Pictures 40 jaar geworden en Tech 21 besloot dit te vieren met een gelimiteerde oplage van de Geddy Lee signature voorversterker. De Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp is gebaseerd op het YYZ pedaal en is voorzien van nieuw artwork en twee nieuwe functies.

"De Geddy Lee MP40 Limited Edition is een hommage aan de iconische albumhoes wat ontworpen was door Hugh Syme met een nieuwe zwart met rode vormen en handgemaakt artwork" aldus Tech 21. "De volledig analoge MP40 SansAmp behoudt de specificaties van het YYZ-pedaal met een nieuwe boost-knop waardoor een boost krijgt van 12 dB voor meer distortion in het hoog. Daarnaast is er nog een Shape-shifter knop voor 6 dB meer Schmegilka wat volgens Geddy Lee "helemaal waanzinnig" is.

Net als het originele model heeft het pedaal een knop voor de mix, tight-knop voor meer definitie, drive-knop, driebands-eq en een master volume.

De Tech 21 Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp is vanaf maart 2022 verkrijgbaar.

Website Tech 21

zoeken
zoeken