Eerste overdrive in vier jaar van Walrus

Eerste overdrive in vier jaar van Walrus

5 klanken in een pedaal

In de vier jaar na het uitkomen van de 385 Overdrive, heeft Walrus Audio veel modulatie-, reverb- en delaypedalen uitgebracht, maar nu is er eindelijk weer een overdrive: de Ages. En niet zomaar een, .....meer »»

Apogee Clearmountain's Spaces

De favoriete reverbs van Bob Clearmountain in een plug-in

Na het in Interface 236 geteste Clearmountain's Domain presenteert Apogee een plug-in met de favoriete reverbs van de befaamde mixengineer Bob Clearmountain......meer »»

Nunomo QUN

Analog modeling pocket synthesizer voor $ 85,-

Op allerlei zolderkamers en garages wordt aan synthesizers geknutseld. Van veel projecten horen we nooit wat maar soms komt er iets erg leuks uit, zoals de QUN.....meer »»

IK Multimedia Syntronik Oxa, helemaal gratis

Sample-based Oberheim OB-Xa library voor de Syntronik Free plug-in

Wie zich voor 17 juni op de nieuwsbrief van IK Multimedia abonneert kan gratis de Syntronik Oxa synthlibrary voor de Syntronik Free plug-in downloaden.....meer »»

Avantone Pro Kick

Registreer de laagste frequenties van je basdrum

Het is niet zo eenvoudig om het sublaag van een basdrum vast te leggen. Met de als trommel vermomde Kick van Avantone Pro wordt dat een stuk eenvoudiger.....meer »»

Soma Laboratory The Pipe

De synthesizer die je met je stem en adem kunt bespelen

Het ding ziet er uit als een wat hoekige wind controller, maar het is een synthesizer en processor die je zonder moeilijk gedoe met kleppen en vingerzettingen kunt bespelen.....meer »»

DRUMnBASE stage mat

vintage en anti-slip

Muzikanten stropen winkels af op zoek naar Perzische tapijten voor onder drums, versterkers en gewoon voor de looks en demping op podia en in oefenruimtes. Een goed tapijt is niet makkelijk te vinden .....meer »»

Ellitone E[64]

Handzame Gameboy-synth met unieke sequencer

Hij ziet er uit als een een spelcomputer maar de Ellitone E[64] is een wavetable synthesizer met een interessante sequencer.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken