Future Sound Systems MTX8

Future Sound Systems MTX8

8x8 router/splitter/patchbay met pin matrix

Om audio samen te voegen of te splitsen heb je meestal een mixer nodig en ook voor CV signalen wordt vaak een mixer gebruikt. Het kan echter ook met de MTX8 dankzij een pin matrix.....meer »»

Anniversary model voor zeventigste verjaardag Esquire

Fenders oermodel is in vier kleuren beschikbaar

In 1950 zag Fenders eerste solidbody elektrische gitaar het levenslicht: de Esquire. Dit model met enkele cutaway en een element vormde de basis van wat later de Telecaster zou worden. Om zijn zeventi.....meer »»

Waves H-Comp compressor plug-in

gratis download tot 1 september

Met wat geduld kun je heel wat gerenommeeerde plug-ins gratis downloaden. Zo is nu Waves H-Comp gratis te krijgen bij Reason Studios.....meer »»

Fabfilter video EQ tutorials

Alles over het werken met eq

Het Nederlandse Fabfilter maakt diverse uitstekende plug-ins waaronder eq's. Ze hebben twee diepgaande videotutorials gemaakt over het werken met eq.....meer »»

Gitaarles met een Alhambra

Het Spaanse merk heeft veel geschikte modellen voor de beginnende gitarist

Met de zomervakantie achter de rug beginnen ook weer de gitaarlessen bij de muziekscholen en gitaarleraren. Al dat aanstormende talent heeft natuurlijk een gitaar nodig en vele merken hebben modellen .....meer »»

Bastl Kastle V1.5

Modulaire Miniatuursynth

Kan het kleiner dan Eurorack? Jazeker met de minuscule Kastle modulaire synthesizer die in je handpalm past en maar 80 Euro kost.....meer »»

Eerste gitaarpedalen van Warm Audio

Warm Audio Foxy Tone Box en Jet Phaser

Warm Audio maakt betaalbare versies van beroemde studioprocessors, DI's en microfoons. Hun nieuwste producten zijn echter twee effectpedalen, maar natuurlijk wel echt 'vintage'.....meer »»

Korg volca sample 2

Nieuwe versie met usb en meer geheugen

De volca sample groovebox is een van de populairste modellen uit Korg's volca serie. Er is nu een versie 2 uit met een aantal belangrijke verbeteringen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken