Warm Audio Foxy Tone Box en Jet Phaser

Warm Audio Foxy Tone Box en Jet Phaser

Twee vintage, analoge effectpedalen

Warm Audio maakt betaalbare versies van beroemde studioprocessors, DI's en microfoons. Hun nieuwste producten zijn echter twee effectpedalen, maar natuurlijk wel echt 'vintage'.....meer »»

Gratis Waves MaxxVolume

Topkwaliteit leveller plug-in voor niks

Volume, of beter luidheid, is belangrijk voor je mixes en individuele sporen. Met de Waves MaxxVolume plug-in haal je het onderste uit de kan.....meer »»

IM Pete Way

UFO-bassist overleden

Pete Way is overleden. De met een Gibson Thunderbird zwaaiende bassist overleed op 69-jarige leeftijd door verwondingen die hij eerder opliep tijdens een ongeluk. Pete was bekend als studiomuzikant, a.....meer »»

IM Chris Eccleshall

Britse bouwer voor Hook, Clapton en Bowie overleden

Chris Eccleshall was een gitaarbouwer uit Engeland. Hij bouwde instrumenten voor David Bowie, Pete Townshend, Paul Weller en New Order/Joy Division-bassist Peter Hook. Hij werkte aan de gitaren van Ro.....meer »»

Tsugi DSPMotion

Teken je sound-fx

Voor geluidseffecten kun je terecht bij talloze sample libraries en er zijn ook diverse plug-ins waarmee je effecten kunt maken. Met DSPMotion kun je echter zelf je effecten tekenen.....meer »»

Behringer BBG Wave en RD-6

Clone van PPG Wavetable polysynth en RD-6 drummachine

Behringer lijkt zich na een reeks analoge monosynths nu vooral op polysynths te richten. Men werkt aan kopiëen van de Oberheim OBXa en de Yamaha CS-80. Nu meldt men ook met een kopie van de PPG Wave.....meer »»

Universal Audio Apollo Solo

Thunderbolt/USB 3 audio interface met èèn DSP processor

De Apollo Solo is de meest betaalbare audio interface van UA. Hij is verkrijgbaar in versies met Thunderbolt of USB 3 aansluitingen en is daardoor met vrijwel alle computers bruikbaar.....meer »»

Sonible smart:reverb

Reverb plug-in op basis van Artificiële Intelligentie

Bij Sonible gooien ze het met smart:reverb over een andere boeg dan gewoonlijk. Deze plug-in gebruikt geen presets of Impulse Responses maar genereert reverb die puur afgeleid is uit het inputsignaal.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken