DeWolff's Nonagon Marathon - Livestreams van alle albums

Van zondag 14 tot en met dinsdag 23 maart

Muzieknieuws 13-03-2021 07:03

Na de succesvolle stream van de albumreleaseshow van het Wolffpack album op 5 februari, gaat DeWolff opnieuw vanuit TivoliVredenburg livestreams verzorgen, dit keer in het megaproject Nonagon Marathon. De band gaat alle negen platen die ze tot nu hebben gemaakt integraal uitvoeren - elke avond één album! Tickets zijn er per avond of als passepartout.

DeWolff gaat dus hun volledige repertoire uitvoeren, beginnend met de allereerste EP DeWolff uit 2008 en eindigend met hun nieuwste album Wolffpack. De show begint iedere avond om half negen en wordt in real time gespeeld. Echt live dus!

Van Pinkpop tot Sziget (tot livestream)
Gitarist Pablo van der Poel legt uit hoe de band op het idee kwam voor deze monstermarathon: "Omdat we vooralsnog niet op tour kunnen om ons nieuwe album Wolffpack te promoten maar we ook niet kunnen stilzitten, ontstond het idee om eens een blik in de achteruitkijkspiegel te werpen. Een overzicht van de muziek die ons de afgelopen jaren overal naartoe leidde: van Pinkpop tot Sziget, van Berlijn tot Sydney en van Madrid tot Jakarta. Honderdduizenden kilometers, duizenden podium-uren, meer dan honderd nummers, dertien jaar lang."

 

Naast de vaste bezetting bestaande uit het trio Pablo van de Poel, Luka van de Poel en Robin Biso nemen ook gastartiesten die op de albums spelen hun partijen voor rekening. Stefan Wolfs is er daar een van.  

Hoewel er natuurlijk gesnakt wordt naar volle concertzalen, is dit een tijd van aanpassen. DeWolff doet dat als geen ander. Sterker nog, ze maken dankbaar gebruik van de mogelijkheid om te streamen. Een concertreeks als deze was pre-corona bijna niet voor te stellen. 

De livestream concerten, steeds om 20.30 uur 

  • 14 maart: EP DeWolff
  • 15 maart: Strange Fruits & Undiscovered Plants
  • 16 maart: Orchards/Lupine
  • 17 maart: IV
  • 18 maart: rustdag (geen optreden)
  • 19 maart: Grand Southern Electric Tour
  • 20 maart: Roux-Ga-Roux
  • 21 maart: Thrust
  • 22 maart: Tascam Tapes
  • 23 maart: Wolffpack

Kaartjes kosten 10 euro per livestream. Er is ook een passe-partout beschikbaar voor 40 euro waarmee toegang tot alle concerten verkregen wordt. De streams kunnen tot twee weken teruggekeken worden met een ticket. Je kunt dus nog tot in April nagenieten van deze mega-concertreeks. Kaartjes worden hier verkocht door TivoliVredenburg.

Kijk nu alvast naar de livestream van DeWolff voor de release van Wolffpack en luister naar de live-albums Live & Outta Sight en Live & Outta Sight II.

zoeken
zoeken