British Drum Company - drie nieuwe snaredrums

British Drum Company - drie nieuwe snaredrums

Aviator, Archer en Maverick

British Drum Company timmert lekker aan de weg. Het merk komt met drie nieuwe snaredrums: een studiotijger, een klassieke met klauwtjes, en een echte alleskunner......meer »»

Interactieve workshop voor bassisten en drummers

Samenspel tussen bas en drums staat centraal

Drummers en bassisten uit Eindhoven en omgeving opgelet! Muziekmakerscentrum POPEI organiseert de eerste editie van een workshop, speciaal gericht op het samenspel van bassisten en drummers. De worksh.....meer »»

API The Box 8 compacte analoge mixer annex summing box

Topkwaliteit mixer/summing box

API is een fameus Amerikaans bedrijf dat topkwaliteit mixers en audioprocessors maakt en ze zijn bedenkers van het populaire 500 series systeem. The Box 8 is een compacte analoge mixer die ook perfect.....meer »»

Nieuwe Gibson collectie beschikbaar!

Original, Modern en Custom Shop modellen

Tegen alle verwachtingen in kwam Gibson dit jaar naar de NAMM met een 25 modellen sterke elektrische gitaar- en basgitaarlijn. Veel gitaristen keken er de afgelopen maanden halsreikend naar uit en van.....meer »»

De Arturia V Collection 7 is uit

24 iconische instruments in een bundel

Met versie 7 van de Arturia V Collection krijg je nu nog meer iconische juweeltjes voor je computer. Maar liefst 24 instrumenten zitten er in versie 7, allemaal nauwkeurig gemodeled met Arturia's True.....meer »»

RockBoard komt met nieuwe module, de MOD 5

Ga direct met deze nieuwe module

RockBoard breidt in mei hun assortiment aan modules uit met de nieuwe MOD 5. Deze biedt zowel gitaristen als bassisten zes mono/stereo amp-simulaties met ondersteuning voor IR-gebruikers, een actieve .....meer »»

HeadRush introduceert het Looperboard

Loops maken is nog nooit zo makkelijk geweest

HeadRush, bekend van de Pedalboard en Gigboard modelers, heeft op 18 april hun nieuwe product uitgebracht: het HeadRush Looperboard. Het is gemaakt met het doel om het loopen live te verbeteren en geb.....meer »»

Release van de Week: Rowwen Heze - Voorwaartsch

Vandaag verschenen - 26 april 2019

Rowwen Heze komt vandaag uit met hun nieuwe album Voorwaartsch. De plaat wordt ook op vinyl uitgebracht. Zelf beschrijft de band het album als ‘een werkstuk waarin alles samenkomt’. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken