GHS neemt Innovation over

GHS neemt Innovation over

Britse contrabassnaren in Amerikaanse handen

Het Amerikaanse GHS neemt een van de bekendste fabrikanten van contrabassnaren over: Innovation Bass Strings. Volgens beide komen de unieke ontwerpen van Innovation nu samen met de kwaiteit én het de.....meer »»

Meris introduceert de Hedra Pitch-Shifter

Klein en makkelijk

Meris komt met een gloednieuw pedaal, de Hedra Pitch Shifter. Het is een veelzijdige pitch-shifter die is geïnspireerd op eerdere, soortgelijke maar grotere effecten van dit type, zegt ontwerper Ange.....meer »»

Release van de Week: The Mauskovic Dance Band - The Mauskovic Dance Band

Vandaag verschenen - 24 mei 2019

De Amsterdamse Mauskovic Dance Band komt vandaag uit met hun gelijknamige album. Dit is hun debuutalbum. Al wel brachten ze in het verleden verschillende ep’s uit, waarvan de laatste afkomstig is ui.....meer »»

Tyler Ramsey in Q-Factory Amsterdam

Lees hier het interview met deze ex-Band Of Horses gitarist

Zanger/gitarist Tyler Ramsey was jarenlang verbonden aan Band Of Horses. In 2017 ging hij solo en op zijn vierde soloalbum For The Morning laat een prachtig klankenpalet horen voor liefhebbers van dro.....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes zaterdag 25 mei 2019

Met workshops, demos, optredens en meer

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie, de Bax Music Open Dag; een dag met een enorme reeks aan workshops, optredens, productdemonstraties en lichtshows. Zaterdag 25 mei van 10 tot 5 in de Bax Music.....meer »»

Game of Thrones gitaren van Fender

Geïnspireerd op de vlaggen

Fender introduceert in samenwerking met HBO de nieuwe Game of Thrones Sigil collectie, bestaande uit drie gitaren. De drie gitaren staan symbool voor de belangrijkste huizen van Game of Thrones: huis .....meer »»

Release van de Week: Rammstein - Rammstein

Vandaag verschenen - 17 mei 2019

Duitse metalband Rammstein komt vandaag uit met hun nieuwe gelijknamige album. Dit is hun eerste studioalbum in tien jaar tijd na Liebe Ist Für Alle Da (2009). Ook is het de eerste plaat waar Jacob H.....meer »»

PRS introduceert de S2 Vela Semi-Hollow

PRS' eerste offset elektrische gitaar is er nu ook als semi-hollowbody

De S2 Vela Semi-Hollow is een vintage-geïnspireerde gitaar met veel persoonlijkheid en tonale texturen. De nieuwe PRS maakt deel uit van de S2 serie met modellen die volledig van mahonie zijn gemaakt.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken