Festivalverhalen: Rocco Hueting (De Staat)

Festivalverhalen: Rocco Hueting (De Staat)

'Toen werd het echt even gevaarlijk'

We delen een paar mooie festivalverhalen, check Musicmaker 467 voor meer festivalgekte! Toetsenist Rocco Hueting van De Staat staat in zijn thuisstad Nijmegen regelmatig met een NEC-shirt op de plan.....meer »»

Softube Monoment Bass

Plug-in voor bas

Bass is the Place om maar even te variëren op het miskende genie Sun Ra. Naast de beat vormt de baslijn het fundament van de meeste moderne producties. Softube speelt daarop in met hun plug-in synth .....meer »»

Analoog on-linesysteem Aria mastering

Mastering per robotarm

Mastering on-line is al een tijdje populair en je kunt ook je tracks goedkoop laten masteren met intelligente software. Aria mastering is echter een compleet analoog on-linesysteem......meer »»

Rob Papen BIT

Nieuwe analog modeling synth plug-in

BIT heet de nieuwe synth plug-in van Rob Papen. Deze analogue modeling synth is geïnspireerd op de klassieke analoge synths. De afkorting staat dan ook voor Back In Time......meer »»

Benjamin Lucas Collective

Een eerbetoon, met hulp van John Scofield

Vier jaar geleden overleed gitarist Luuk Vliegen aan een zeldzame vorm van kanker. In de vier jaar erna ontwikkelde een nummer, geschreven door twee bandleden van Luuk, zich tot een bijzonder project .....meer »»

Dr. John overleden

Legendarische pianist en performer

Op 77-jarige leeftijd is donderdag Mac Rebennack alias Dr. John overleden aan een hartaanval. Sinds eind jaren zestig bouwde hij een heel eigen oeuvre op en speelde hij met beroemdheden als The Rollin.....meer »»

Aquarium Sessions met Tyler Ramsey - de video's

Drie songs en een interview

Tyler Ramsey, die ooit als gitarist van de indieband Band Of Horses de wereld over tourde, speelt alweer enkele jaren solo. Hij heeft zich een prachtige ingetogen stijl eigen gemaakt waarin invloeden .....meer »»

ARP 2600 clones

Legendarische synthclone van Zweeds bedrijf maar ook Behringer is er mee bezig

Het Zweedse The Human Comparator maakt met TTSH een kopie van de ARP 2600. Tegelijkertijd meldt Behringer bezig te zijn met een kloon.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken