Release van de Week: Journey - Live in Concert at Lollapalooza

Release van de Week: Journey - Live in Concert at Lollapalooza

Vandaag verschenen: 9 december 2022

De legendarische Amerikaanse rockband Journey brengt vandaag een livealbum uit, Live in Concert at Lollapalooza. Het album komt samen uit met een begeleidende DVD van het desbetreffende optreden in Ch.....meer »»

Interview Candy Dulfer in de kerst-editie Musicmaker!

‘Het is leuk dat er weer een golf van instrumentale jazzfunk is’

Na vijf jaar releasde Candy Dulfer onlangs een nieuw, fris album. We Never Stop combineert uptempo-funk met teksten die deze niet makkelijke tijd weergeven. We spraken in Musicmaker jan-feb (nu uit!) .....meer »»

ESNS 2023 - De acts om naar uit te kijken

Inclusief warming-up video's en Spotify playlist

Het groet en bloeit, het talent in Nederland en België. In de coronatijd (klinkt als: ligt alweer ver achter ons!) is er veel ontstaan wat nu tot wasdom komt. We gaan de resultaten zien op Eurosonic .....meer »»

Inschrijving voor Popronde 2023 is geopend!

“Het is echt een mythe dat je je zo laat mogelijk moet inschrijven.”

Terwijl de Popronde op 3 december het eindfeest voor de editie van 2022 had, ging de inschrijving alweer open voor 2023. In de nieuwste editie van Musicmaker spraken we al met mister Popronde Chris Mo.....meer »»

Interview Vedran Mirčetić van De Staat in Musicmaker - extra's bij het interview

‘Soms moet je eigenwijs zijn’

Ze noemen hem ook wel ‘de pedalen-koning’: Vedran Mirčetić, gitarist van De Staat. Hij deed een workshop voor ons op Amsterdam Guitar Heaven, waar hij zijn pedalboard uitgebreid toelichtte. Na.....meer »»

Onze nieuwe columnist Willem Wits!

Musicmaker verwelkomt drummer en zanger van Ciao Lucifer

In de vorige editie van Musicmaker las je over hem als ene helft van het duo Ciao Lucifer, dat onlangs het album Good News uitbracht en nu flink aan het touren is door Europa en vanaf maart de Nederla.....meer »»

Bij de laatste column van Guido: 12 studiotips in Musicmaker

De twaalf van Guido Aalbers

In de nieuwste editie van Musicmaker lees je de laatste column van producer Guido Aalbers. Wij redactieleden hebben hebben ontzettend veel van hem geleerd of bevestigd gekregen over werken in de studi.....meer »»

Lees Musicmaker op je mobiel, tablet, laptop, pc of mac

Musicmaker vind je in Magzine of Readly

Musicmaker kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor slechts 3,49 per editie of tegen aantrekkelijke all-you-can-read abonnementsprijzen. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken