Release van de Week: DeWolff - Love, Death & In Between

Release van de Week: DeWolff - Love, Death & In Between

Vandaag verschenen - 3 februari 2023

De laatste jaren nam DeWolff praktisch ieder album op in hun eigen Electrosaurus Southern Sound Studio. Voor ‘Love, Death & In Between’ reisde de band echter af naar de Kerwax Studio in Bretagne, .....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen - met muziek uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Stefanie Mannaerts gekozen tot beste muzikant bij de MIA's

Uitreiking van de prestigieuze Music Industry Awards

Afgelopen donderdag kroonden Stromae en Pommelien Thijs zich tot grote winnaars van de Music Industry Awards (MIA's) 2022. Beiden mochten op deze vijftiende editie van de MIA's drie awards mee naar hu.....meer »»

Eerste namen voor North Sea Jazz 2023 bekendgemaakt

7-8-9 juli 2023 Ahoy Rotterdam

Vandaag zijn we de eerste namen bekendgemaakt voor de 46e editie van het NN North Sea Jazz Festival. Lizzo, Stormzy en Tom Jones maken hun opwachting dit jaar, net als Buddy Guy, Gabriels, Jacob Banks.....meer »»

Release van de week: De Toegift – De Toegift

Vandaag verschenen: 27 januari 2023

Vandaag brengt de Zeeuwse band De Toegift het naar zichzelf vernoemde debuutalbum uit. Een album vol poëtische verhalen en melancholische melodieën die onmiskenbaar in verband staan met de band die .....meer »»

De Grote Prijs van Nederland is terug - inschrijven kan tot 6 februari

Mentos sponsort, Qmusic en Nu.nl mediapartners

De Grote Prijs van Nederland is terug als de Mentos Grote Prijs van Nederland. De oudste onafhankelijke muziekcompetitie voor livetalent in Nederland werd eerder gewonnen door o.m. Typhoon, Eefje de V.....meer »»

Reportages vanaf het ESNS 2023 showcasefestival

Eurosonic Noorderslag - 18-21 januari 2023

Elke avond tientallen showcases van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari. Dat is ESNS 2023. En voor professionals is er overdag de conferentie om panels en seminars te volgen en te netwe.....meer »»

Release van de Week: Solomon - It's All Downhill From Here

Vandaag verschenen - 20 januari 2023

Bij het Limburgse Solomon voel je de sfeervolle invloeden van bands als Radiohead en Elbow, maar dan verwerkt in compactere, pakkendere nummers dan veel bands met vergelijkbare invloeden. Morgen doen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken